2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Üstadım merhaba, BDDK ile ilgili süreç son bahsettiğin gibi Cumhurbaşkanlığı onayında mı bir gelişme var mıdır? @paretowilfredo
-
@sofuoglu Evet dostum, gönderildi lakin ilan gelmedi henüz. Tahminim sayı ile ilgili bir düzenleme söz konusu. Yeniden bir soruştururuz dostum biraz daha bekleyelim de.
-
@jamey-osborne Çarşamba günü iyi bir metin hazırlayıp gerekli kişileri etiketleyelim. Forumdaki başka sayfalara da yazarız, Ne kadar çok kişi haberdar olurda iyidir. Yerel seçimler olduğu için bu durumu iyi kullanmamız gerekli.
-
@MASCOTT duyum var mı?
-
@james-buchanan şu an Yok kardeşim en son söylediğim gibi MHUY için bir fısıltı gazetesidir gidiyo Isparta sbü de çalışan arkadaşım var bizden geçen sene istediler 2 kişi kadro istedik Dedi bu senede 3 kişi yds lerini verip uzman olmuşlar şu an için yardımcı kadrosu boş Dedi bide dediğim gibi 20 küsür üniversite 2 ye bölündü bunların hepsine mali hizmet kadrosu gerekiyor en kısa zamanda karşılanılacak bencede kadro ihtiyacı ...
-
@mascott, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@james-buchanan şu an Yok kardeşim en son söylediğim gibi MHUY için bir fısıltı gazetesidir gidiyo Isparta sbü de çalışan arkadaşım var bizden geçen sene istediler 2 kişi kadro istedik Dedi bu senede 3 kişi yds lerini verip uzman olmuşlar şu an için yardımcı kadrosu boş Dedi bide dediğim gibi 20 küsür üniversite 2 ye bölündü bunların hepsine mali hizmet kadrosu gerekiyor en kısa zamanda karşılanılacak bencede kadro ihtiyacı ...
-
@mascott bu sene talep toplandı mı mhuy için?
-
@paretowilfredo üstad MHUY için tekrar sorgulama yapabilir misiniz ? Etkinlik yaparsak süreç hızlanır mı ?
-
@mhd, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo üstad MHUY için tekrar sorgulama yapabilir misiniz ? Etkinlik yaparsak süreç hızlanır mı ?
-
@mhd, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Guy için yeni ilan bekleniyor mu arkadaşlar? Bekleniyorsa ne zaman gelir?
-
@mirmehmet marttan önce gelmez
-
@mirmehmet Hocam başlıkta yazılanlara göz gezdirdiniz mi bilmiyorum ama hali hazırda devam eden guy mülakat süreci var zaten ve akıbeti de Halen belli değil. Daha onların mülakat tarihi açıklanmadı. daha bakanlığın yaptığı kurum içi yükselme sınavları var. Onların mülakatları var. Mümkün olan en uzun sürede -yani 2019 KPSS’den bir ay öncesini baz alalım- gelecektir. Ha dileğimiz yine mart nisan ama sınav yine temmuzda yapılırsa Haziran’da falan anca gelir ilan diye düşünüyorum. Umarım süreç Benim dediğim gibi işlemez.
-
@mbguy guy mülakat tarihinin bile belli olmaması çok enteresan geliyo bana bunun sebebi ne olabilir ki ?
-
Hiç mi ilan için duyum yok?
-
Bir ara mhuy konuşuluyordu bi gelişme varsa bilgilendirirmisiniz @MASCOTT
-
@gmzankr066 Hocam kurum içi sınavlardan dolayı süreç uzadı diye düşünüyorum. Ama bu tamamen şahsi kanaatim.
-
Biraz çıkarım yaparsak Guy için erken beklentiye girmemekte fayda var.Seçimler her zaman fırsat geçen sene de inanmayan arkadaşlar vardı bir nebze olsun bunu anlamışlardır inşallah.Mart seçimlerini değerlendirmeli.
Şu an için Mhuy'a odaklanmak gerek.3 yıldır gelmiyor ve dedikodular var.Dguy ve Vmy'nin de ikinci alımı olacaktı ama sınavdaki aksamalar ortada.Daha ilk sınav bile yapılmadı.Herşey yavaş işliyor ve sorunlu.Ağbal durdu durdu tam icraate geçecekti gitti...
İlgöç,Sgk ve Mhuy için birşeyler yapmak gerekir.. -
arkadaşlar iyi kötü bi işim var.ilan için tek yapılacak şey görünmek fark edilmek.o da twiter etkinliği.
etkınlık için tarıh belirleyelim.
ben varım.
guy içinde marttan önce yaprak kıpıldamaz -
@merasim34 Kesinlikle Bilhassa SGK deneymenlik tam Şu aylar artık Sesimizi Duyurmamız lazım Buda ancak toparlanmayla Olur