2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
MHUY , SGK, Defterdarlık ve MUY için etkinlik yapalım. Para filan toplanıp tag satın alıncaksa ben varım.
-
@ds1966 9. Promosyon süreci tamamlanmaya başladı hemen arkasından 10. Promosyon gelir diye düşünüyorum. @pareto_wilfredo üstad bilgilendirme yapıyo sağolsun. Burdan toplu etkinliklere devam edelim
-
Şu sıralar gelebilecek tek ilan sgk denetmenliği ama ne yazık ki kimse etkinliğe yanaşmıyor.Puanıma gelmez diye etkinliğe katılmayıp sonra neden yılda tek alım yapıyor diye serzenişte bulunmayın.
-
@erdemcanbey Hocam 9. Promosyonun Tamamlanmaya Başladığı kesin mi daha ses soluk yok hiçte
-
@eomer Hocam bişeyler yapalım İşte gerekirse Tag alalım @hayalimsgk
-
@eomer ben hertürlü etklinliklere katılırım katılmışımdır ama sgktan beni soğutan p42ciler ve çekoculardır.
-
Herkesin beklediği bir sınav ve mülakat var birlik olmak istiyorsak genel ve plan dahilinde sık sık etkinlik yapmalıyız. Bazıları sgk için bazıları DGUY GUY için bazıları başka sınavlar için etkinlik yapalım derse birlik olmaz.
Bizim sıkıntılarımız belli aslında- Yakın zamanda gelebilecek ilanları belırleyım gerekli kişilere yazmak.
- Uzun zamandır açıklanmayan mulakatların açıklanması için baskı yapıp seçim öncesi yeni ilanların gelmesını sağlamak.
Bunlar için de bölünmeden birlik olmalıyız.
-
etkinlikten ziyade gazeteye ilan şart seçime kalmış 5 ay daha guyun dguyun mülakat tarihleri belli değil bizler böyle gidersek seçiimde ancak belki mülakat sonuçlarını açıklarlar bizde ancak bir soğuk içeriz şimdik birlik olup ses duyurmaya başlamalıyız soğuk su içmemek için şimdik gazeteye ilan vererek ses duyurmalıyız guy dguy mülakatları vmy sınavı sgk denetmenliki için
-
@hedefsgk vmy iptal mi? @paretowilfredo
-
@ds1966 9. Promosyondan geriye kalanlardan soruşturması birenlere işe başlama tebligatları gönderilmeye başlanmış. Yani bu durum bitince, kurum artık yeni alıma kendini verir diye düşünüyorum.
-
@hedefsgk nasıl yapıcaz gazeteye ilan vermeyi ?
Herhangi bir gazeteye verince yetkililer bundan haberdar olurlar mı ? Bilmediğim için soruyorum kardeşim. -
@erdemcanbey gecen sefer ilan verildi gazeteye ve cok etkisi olmustu herkes farketmisti oyuzden bu fikir ortaya atiliyor.
-
@busus tamam ilanı verelim o zaman. Parayı kim toplayacak ? IBAN atsın gönderelim. Tecrübeli arkadaşlar ön ayak olsun.
-
@ds1966 hocam her fırsatta bakanın attığı tweetin altına yazan 3-4 kişi var.Bu sayı 10-15 olsa dikkat çeker ama kimse yanaşmıyor.
-
BDDK ve SPK ilanlarını bekliyoruz, son durum nedir?
-
@erdemcanbey Aynen Hocam Bende gördüm birisi Tebligatım Geldi diye yazmış İnşallah Hepsi erken biter. Ama Bizim şu sıralar Çok baskı yapmamız Lazım ilan için @hayalimsgk arkadaşın dediği şurda 5 aylık zaman var seçime
-
@eomer Hocam omlardan birisi benim Her gördüğümde kim olursa olsun yazıyorum Ama işte sayımızın artması gerek
-
@alageyik08, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
BDDK ve SPK ilanlarını bekliyoruz, son durum nedir?
İstanbulda olduklarından o ilanlarla ilgilenmiyorsunuz sanıyordum
-
@islimbot Kendim için değil hocam, arkadaşım için zaten. Ben İstanbul istemiyorum halen daha doğru.
-
cidden Spk ihtiyaç var deniliyordu hala ses yok. BDDK uzun zamandır beştepe'de zaten. Doğru dürüst ilan göremiyoruz. Artık ilanlar gelsin