2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
DUYURU
CUMA Günü Saat 21.00’da SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI için Etkinlik düzenlenecektir. Lütfen Herkesin Haberdar olmasını Sağlayalım.
( Son etkinlikte Sesimizi duyan yetkililer oldu İnşallah Sonuca ulaşacağız Arkadaşlar )
-
@ds1966, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
DUYURU
CUMA Günü Saat 21.00’da SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI için Etkinlik düzenlenecektir. Lütfen Herkesin Haberdar olmasını Sağlayalım.
( Son etkinlikte Sesimizi duyan yetkililer oldu İnşallah Sonuca ulaşacağız Arkadaşlar )
Özellikle yeni GUY ilanı bekleyen arkadaşlar lütfen yapılan tüm etkinlikleri destekleyelim! Hem sürecin hızlanması hem önümüzden atanan arladaşların atanıp gitmesi hep bizim yararımıza !
Hem onlar hem biz kazanalım -
Arkadaşlar sgk denetmenlik ilanı için destek olurmusunuz. Yarınki etkinlik öncesi bakana hanımın twitine yorum yazalım. Buyrun link
https://twitter.com/ZehraZumrutS/status/1055369106063548417
Sayın bakanımız,15 aydir beklediğimiz SGK DenetmenYardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin.
-
@paretowilfredo ilgöç alımı ile ilgili duyumunuz ya da bilginiz var mı?
-
!!!! DUYURU !!!! Bugün ve pazar günü saat 20:00 da MHUY ilanı için etkinlik yapılacak. Bunu her yerde duyuralım.
-
@mhd hocam tag satın alalım. Bildiğim kadarıyla çok pahalı bir şey de değil.
-
@kamuranakkor evet başka türlü gündeme girilmiyor
-
@kamuranakkor kardeşim o işi organize edecek biri olursa ben varım. Ben çok anlamıyorum o işlerden. Bugünkü ve yarınki etkinlikte amaç hatırlatmak olcak. Maliye bakanını milletvekillerini ekleyerek.
Diğer türlü size katılıyorum. -
@mhd Facebook grup yöneticileri reklamdan başka bir şey yapmıyor.
-
@kamuranakkor Evet bugünkü ETKİNLİK için bazıları gruplarında duyurma zahmetinde bile bulunmadı. Ama ben tekte olsam o saatlerde twit atacam.
-
@mhd valla ben de sürekli atıyorum. Dün sgk için 240 twit vardı sadece. Grup yöneticileri bir şeyler yapmaya çalışmayacaksa ya görevi bıraksınlar ya da daha aktif gruplar kuralım. Mevcut sendikalardan farkları kalmadı...
-
anlayamadım ben 7000 bekçi alımı geliyor a grubun da hareketlenme yok kasım geldi bide
-
@tolga80 bekçiliğe mi başvurmayı düşünüyorsunuz hocam
-
#1000malihizmetuzmanyardımcısı destek verelim arkadaşlar
-
@872 demek istediğim açıktan alım oluyor ama a grubu alımın az olması
-
@paretowilfredo Hocam BDDK ilanından haber yok mu? Bekliyoruz bekliyoruz ilan yok.
-
@tolga80 anladım hocam
-
İlan yok ama mülakatta neler giyilmeli başlıklarında plan yapıyoruz
Cidden ilanlar nerdee -
@marigold toru topu üç tane ilan geldi onunda ikisi ingilizceli diğeride 30 kişi çağırdı mülakata.
-
Hayırlı olsun btk ilanı geldi