2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Arkadaşlar Yarın 21.00 da SGK denetmenlik için etkinlik yapılacak #1000sgkdenetmenyardımcısı ile Lütfen katılım gösterin. Hatta @T-Robert-Malthus arkadaşımız 400 kişilik ilanın hazır olduğu duyumunu almış Ve geleceğini söylüyor Bizde Hepberaber Birlik olup ilanın erkenden gelmesini sağlayalım
-
dün sgk denetmenlik başlığında bir arkadaş mhuy ve sgk denetmenlik ilanının yakında geleceğini söyledi. Bu konu hakkında duyumu olan yorum yapabilecek kimse yok mu? forumun üzerinde ölü toprağı var nerede bu millet? hiç mi umut kalmadı artık çıldıracağım!!
-
••HATIRLATMA••
Arkadaşlar Bu Akşam 21.00’da SGK DENETMEN YARDIMCISI İlanı için etkinlik yapılacaktır. #1000sgkdenetmenyardımcısı hastagı ile Lütfen katılım gösteriniz. ( Yetkilileri etiketleyi unutmayalım )
-
Arkadaşlar moral bozmak istemiyorum ama memurlar nette gördüm maliye bakanı bu yıl personel alımını azaltıcaz demiş direk a kadro için mi bu tasarruf
-
@mülakatzedee Gel de moral bozma
-
maliye bakanı personel alımı geçmiş yılların altında olacak demiş.
bu sene vergi de alınmadı.
toplam 1000 guy ve 300 dguy
bu sene bunların altında olacak o zaman.
vay be ağbalı arıycaz demekki. -
Mehmet Şimşek gibi bir bakan gelmedikçe iibflinin yüzü gülmeyecek anlaşılan senede en az 3 guy alımının yapıldığı günlerden 2 senede ancak 1 guy alımının yapıldığı günlere... vay bee nereden nereye
-
İnşallah korktuğumuz gibi olmaz.
-
@paretowilfredo BTK ile ilgili bir duyumunuz var mı?
-
Arkadaslar aciktan atamalari yani a grubunu kapsamiyor bence bu aciklama. 2senedir yapiliyor bu duyuru ama a kadro ilanları az da olsa geliyor. Siz calismaya devam edin.
-
@legolas Geçen sene yapıldı ve 1000 guy geldi..Bu sene 500 mü olacak.Açıkçası bende senin gibi teselli olmak istiyorum ama umut veren bir emare bulamıyorum.Gelen gideni nereye kadar aratacak
-
A grubunu kapsayacağını zannetmiyorum zaten bizim ilanlar yeterince az ve aralıklı geliyor
-
@jan-vesely inşallah kapsamaz, daha azı ne olacaksa artık sıfır mı yani nedir
-
arkadaşlar bende erdal ünsalın mikro 7. baskı makro 8. baskısı var. 8 yıllık kitaplar yani. güncel kitaplarla arasında cok fark var mıdır?
-
@miranda hocam bende de 9. baskı makrosu var 2 yıldır ondan bakıyorum bir eksiklik yaşamadım,içiniz rahat olsun.
-
@miranda Özellikle makroyu değiştirmenizi öneririm hocam. Çok fark var 8 yıl öncesine göre.
-
@miranda Ben de 2008 baskı vardı makro. Enflasyon vergisi ve çekirdek enflasyon gibi önemli kavramlar yoktu mesela.
-
bir değiştir bir değiştirme var ne yapacağımı bilemedim doğrusu. erdal ünsal dışında konu anlatım öneriniz var mı?
-
Arkadaşlar CUMARTESİ ve PAZAR günleri saat 20.00 da MHUY ILANI İÇİN etkinlik yapılacaktır. Lütfen destek olalım.Binlerce arkadaşımız için yeni bir umut. Hakkımızı aramaz isek aldığın puanın hiçbir önemi yok unutma!!!
-
@miranda bnde yuksel bilgili kitaplarini dusunuyorum artik