2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@vorgheizer sonunda beklenen ilan
-
@maxmin 10 kişi ama kaça düşer acaba
-
Kasım ayı uğurlu gelir inşallah
-
TRT ilanı bekliyorum inşallah gelir o da.
-
@alageyik08 trt demişken arada bir kariyer net ilanlarına bakın mutlaka trt world alımları oradan yapıyor. İşe yarar, şartları uyan bir ilan denk gelebilir. Genel olarak maaşları iyi deniliyor.
-
@evandro Hocam onu düşündüm, hatta ona göre de bir cv hazırlamıştım üniversitede okurken ama işte TRT world'a TRT'ye girdikten sonra geçmeyi düşündüm sonra. Ama doğru söylüyorsunuz, ben tekrar bakayım.
-
@alageyik08 çok ayrık yapılar TRT bildiğimiz TRT ama TRT world çok özerk bir yapıya sahip geçişe müsade vemeyebilirler.
-
@evandro Anladım hocam. Evet ben ona da bir bakayım. Tekrar teşekkürler.
-
@alageyik08 Hocam benim duyduğuma göre bu şartlarda zor görünüyor müfettiş alımı. Geçen sene de kurum müfettişlerinden alım yaptı vmlerden geçiş yapanlar oldu. Düşük ihtimal gibi görünüyor.
-
@kilici Bunu bilmiyordum hocam, söylediğiniz iyi oldu. Teşekkürler.
-
Gelmeyen ilanlar ve elde kalan güzel puanlarımız varken ciddi anlamda dersten koptum bunca emeğimize yazık. Devamlılık sağlayan arkadaşlar nasıl yol izliyo Her gün yarın sabah düzene koyarım diyorum yine baslayamiyorum
-
@aroma
en basitinden (maliye gibi) yavaş yavaş başlayasın hocam. bu seni sürece sokacaktır.daha sonra pişmanlık yaşamayasın. -
@otuzyılsavaşı umarım hocam bugün deneyeceğim inş yavaştan başlarım. Aslında vmy var çalışılmali ama belirsizlikten heves kalmadı. Sağol hocam
-
@aroma hocam bndede heves kalmadi vmy klasik sinav listeyede dusuk puanla girmek dezavantaj olur mu?
-
Arkadaşlar Ocak-Şubat gibi 400 kişilik SGK’nın geleceği söyleniyor. Bunlardanda 300 ü bizi ilgilendirir. O zamana kadar Önümüzden çekilecek Kişiler var Mıdır acaba
-
Arkadaşlar Ocak-Şubat gibi 400 kişilik SGK’nın geleceği söyleniyor. Bunlardanda 300 ü bizi ilgilendirir. O zamana kadar Önümüzden çekilecek Kişiler var Mıdır acaba
-
@zenginmemur hocam listeye gurup gereken çalışmayı yaptıktan sonra düşük puanın bi anlamı yok bence. Şu an yüksek puanla olanlar da çalışamıyor yani çalışan kazanacak istisnalar haricinde
-
@gizem2020 mhuy başlığında bahsetmiştim bu ilanları şubata sarkıtırlar diye. Görünen o ki öylede olacak. Dguy ve kaymakamlık birde vdk dışında pek adam götürmez hocam. Yalnız mülakata girenlerden guy ve ilgöç gibi kurumları kazananlar olacaktır. Belki diğerlerinin lehine bi avantaj ortaya çıkabilir.
-
@aroma yok hocam mülakat icin dezavantaj olur mu vdk gecen yil 300de 182 aldı
-
@mrnobody VDK o zamana Kadar Tamamlanmaz bile Hocam