2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@maliyeci123 Bunu sorabileceğim biri var dostum bi soruşturayım bilgi alırsam paylaşacağım
-
@paretowilfredo tesekkurler hocam bundan 10 yil once 2 sene ard arda alim yapmis bnde oyuzden merak ettim sordum
-
@paretowilfredo hocam guy mülakat tarihleri ile ilgili bilginiz var mı?
-
@paretowilfredo hocam MHUY için kaç kişik bir alım olacak bilginiz varmı
-
@fridakahlo yani yılbaşına kadar mhuy alımı olma durumu var mı?
-
@paretowilfredo yani yılbaşına kadar mhuy alımı olma durumu var mı?
-
@intermilan hocam pareto üstadın dediği gibi hazırlık var ama ne zaman geleceği belli değil tahminimiz Ocak-Şubat yönünde bunlar duyum sadece bakalım bizde merakla bekliyoruz
-
@paretowilfredo dostum vmy alimi ne olur?Koklu degisim 2011de yapilmisti ve cok alim olmustu.Cevabini bekliyorum
-
Sgk teftiş calisma yeri istanbul mu ?
-
@legolas Sgk teftiş kurulunun Ankara İstanbul İzmir illerinde grup başkanlıkları vardır.
-
@paretowilfredo yine defterdarlık uzman yardımcılığı, hazine ve maliye uzman yardımcılığı merak edilen konular arasında.
-
@paretowilfredo Hocam gib deki değişiklikler ilan gelmesini engelleyecek türde mi en geç KPSS öncesi ilan gelir mi yine sizce
-
Istihdam uzman yrd gelse keske:(
-
@sbf1983 Geçen yıl 60 kişilik plan mevcuttu dostum. Bu yıla yapılabileceğini düşünüyorum ben. Hatta bilgiyi bana aktaran kıymetli dostum YDS koşulu olmadan kurumun alım yapmayı planladığını söylemişti. Bakalım yeniden soruşturalım.
-
@gmzankr066 Mevcut alım bitmeden konuşmak için erken dostum. Bir plan var lakin bu süreci bi geride bırakalım.
-
@zenginmemur 2011 gibi bir değişim değil dostum. Ama yapısında bir değişiklik söz konusu olabilir. Görev tanımı da buna dahil olabilir bakalım netleşirse paylaşırım.
-
@intermilan Yılbaşı öncesi bence erken dostum. Bütçe sürecini de hesaba katarak sonraya kalabilir diyorum şahsi fikir olarak.
-
@james-buchanan Maliye'nin bütünü için aynı durumlar söz konusu dostum. İki kurumun birleşmesinin sancılarını çekiyor unvanlar şu anda.
-
@fridakahlo Dostum 300 civarı bir kadro talebi oluşmuştu geçen sefer. Tabi buna eklemeler olabilir diye düşünüyorum ama en son rakam hayal kırıklığını il göçte yaşadığımızdan beri rakam vermekten imtina ediyorum.
-
@paretowilfredo Hocam spk hangi puan türünden ilana çıkar sizce?