2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo tesekkur ederim hocam. genel mudurlukteki arkadas, bakanliga gonderilen evraklardan biri de istihdam uzman yrd alimi ile ilgili demisti. Ama bunu konusali neredeyse bir ay olmustur. 10 yillik kurum tecrubemi bir kenara atmadan ilerleyebilsem keske.
-
@yağmur1223 Dostum İşletme ağırlıklı puan türlerinden dengeli olanı seçecektir diye düşünüyorum. İkincil puan türü konusunda ise tahminde bulunmak zor P5'in direkt dengi bir puan türü yok lakin umarım P48 hastalığı buraya da sirayet etmez.
-
@paretowilfredo Hocam SGK denetmenliğinde P23 olmaması gibi kuruma ciddi talep var diye biliyorum Yeni ilanda Bu konuyla ilgili bilginiz var mı acaba?
-
@sbf1983 Çok güzel bir meslek dostum ve en kaliteli mülakatlardan birisidir kamuya girişte. Ciddi anlamda liyakatin olduğunu gördüğüm nadir mülakatlardan. İnşallah nasip olur yaşın geçmeden.
-
@gizem2020 Talep var dostum ancak Çeko puan türünün de varlığı P23'ün bertarafının önünde bence engel. Teftiş içinse Çekolu bir puan türünün eklenmesi söz konusu Sayın Apaydın böyle bir şeyi değerlendireceklerini bizzat dile getirdi.
-
@paretowilfredo insallah:)
-
@paretowilfredo anladım,çok sağolun hocam.
-
@paretowilfredo Teşekkürler Hocam
-
@paretowilfredo guy mülakat tarihi ne zaman?
-
@intermilan Bu belirsizliğe dair yanıt verdim dostum yukarıda.
-
@gizem2020, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo Hocam SGK denetmenliğinde P23 olmaması gibi kuruma ciddi talep var diye biliyorum Yeni ilanda Bu konuyla ilgili bilginiz var mı acaba?
-
@paretowilfredo üstad maliyede ve gib de değişim çalışmaları var dediniz sgk da bir değişim çalışması var mi
-
tarım kredi müfettişlik veya uzmanlık gelir mi?
-
Hayırlı olsun arkadaşlar BDDK da geldi 150 kişi
-
@vorgheizer İlan ?
-
-
...........
-
@genclerbirlikli hangi pozisyon için hocam. Bir de kaç kişi olur tahmini
-
@872 sigorta denetleme uzmanlığı için. Uzman adında olmaları yanıltmasın denetim mesleği. Kişi sayısı hakkında bi duyumum olmadı maalesef. Sadece bu sene alıma çıkma ihtimallerini duydum.
-
@genclerbirlikli tamamdır hocam teşekkürler