2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@adolf-stalin oluyordu. Ekim başından aralık sonuna kadar ilanların çoğu gelir. Diğer zamanlar bu kadar yoğun olmaz.
-
@adolf-stalin oluyodu daha fazlaydı hatta
-
Aralık bitmeden 15 kişilik içişleri ab uzm yard da bekleniyor
-
@genclerbirlikli Güzel haber. İnşallah erkenden gelir.
-
@genclerbirlikli AB mi
-
@genclerbirlikli
Hocam en son ilanda eski sistemdeki p 86 puan türünü istemiş , bu puan türünde kamu ve ua aynı orana sahip , yeni sistemde ikisinin de olduğu puan türü yok , sizce hangi puan türünden ister ve tahimini kaçla kapatır? -
@genclerbirlikli mhuy ve il göç uzman yardımcısı ile alakalı duyumunuz var mı?
-
@xyz123 Aynen onu ben de soracaktım. Yeni sistemde KY ve Uİ ortak olarak bir puan türünde yok. Ben KVKK’nın da yaptığı gibi P33 ve P38 ister diye düşünüyorum.
-
@genclerbirlikli yds ister mi?
-
@adolf-stalin
10 kişilik alımdaki 40. kişinin puanı 91 küsür, KVKK daki 200. kişi 79 küsür, eğer 15 kişilik alım olursa ve dediğiniz gibi p 33 ve 38 isterse 60. kişinin puanı kaç olur kestiremiyorum -
sene bitmeden şöyle 15-20 kişilik merkez göç ilanı gelse ya
-
İnşallah sadece P34-35-36-37-38 gibi puanlardan birini isterler. Çünkü kamunun ağırlıklı olduğu puanlarda çok fazla kişi var 85 üstü. Ama Uİ’ninkilerde çok daha az.
Şurdan inceleyebilirsin:
https://www.google.com.tr/search?q=site%3Aforum.tercihiniyap.net+sonuç&tbm=isch&ved=2ahUKEwiY1Yu6zdPeAhXHgaQKHTEKD1oQ2-cCegQIABAC&oq=site%3Aforum.tercihiniyap.net+sonuç&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3...39495.43233..43778...0.0..0.136.1504.0j12......0....1.vH8-xqRBwPk&ei=gO_rW5iVIMeDkgWxlLzQBQ&client=safari&prmd=inmv&biw=375&bih=553&hl=tr-tr#imgrc=JWLy-1CbhT4DPM -
@adolf-stalin p34 ve türevleri isterse ve YDS isterse valla mutlu olurum AB deyince aklıma bu puan türleri ve yüksek yds geliyor. yoksa biraz garip olurdu.
-
@foucault Evet ben de en çok onu istiyorum ama P86 ile almış en son. İktisat, hukuk, maliye, kamu da var.
-
@adolf-stalin Bence ui olan puanlardan alır. AB uzman yardımcılığı çünkü bu. YDS de istenir diye düşünüyorum.
-
@xyz123 kurum önceki alımda hangi puan türünü kullanmış ve o puan türünde zaten 70 yds şartı varken yds etkiliymiş gibi şeyleri göz önünde bulundurmak lazım. hem daha puan türü belli değilken kimse yorum yapamaz ki
-
@rootofallevil elbette
-
@intermilan il göç gelecek diye duydum hocam
-
@xyz123 kamu ve ulus olan bir tür ister hocam, p33 ü seviyor içişleri
-
@genclerbirlikli artık gelse oda keşke