2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@kurumsinavi
Allah gonlunuze gore versin o halde:) -
@rootofallevil kosgeb geçen yıl aldı diye biliyorum ama inş. bi alım daha olur
-
Gümrük teftiş açılır mi sizce? Baya oldu son sinav üzerinden
-
@rootofallevil alınacağını duymuştum ama vakti hakkında tam bir bilgim yok maalesef
-
Tuik istihdam uzman yardımcılığı ilanı da gelmedi bir türlü
-
HADİ İİBFLİ KENDİN İÇİN BİRŞEY YAP
https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1063077141842149376
BAKANIN TWİTİNİN ALTINA YORUM ETKİNLİĞİ BAŞLATTIK . YENİ İLAN İSTEYENDE YAZSIN MÜLAKAT SONUCU BEKLEYENDE BİR KAÇ TWİT KİMSENİN ELİNE YAPIŞMAZ . BU BİZİM EKMEK KAVGAMIZ VE EKMEĞİN SİYASETİ OLMAZ ... -
Ab uzman yardımcılığı da geldi hayırlı olsun
-
Valla çok pişmanım kpss çalıştığıma. İlk yılımda 83 puan yaptım ama hiçbir işe yaradığı yok. Gelen ilanlar hep 10-150 kişi kontejyanlı, onlarda yds istiyor. Tek umudum Guy onda da daha mülakatlar bile sonuçlanmadı ki adamlar yeni ilana çıksın. Ne olacak bu iibflinin hali ? Sanırım benim kafasızlığımda suç..
-
Dış ticaret uzmanlığı gelir mi ki bu zamanlar? Gerçi aralık yds sonrası gelsin gelecekse de...
-
@öğrenci Benim de en çok istediklerimden biriydi. Ben gelmesinin zor olduğunu duydum. YDS’den galiba 80 istiyor.
-
@adolf-stalin Evet hocam 80 istiyor geçen yıl kamu yönetimi'nde 80 e kadar düşmüştü kpss yönünden ki taban puandı. Umarım gelir.
-
@öğrenci inşallah 🤲
-
@paretowilfredo sgk denetmenlik için 2019 kpss öncesi ilan gelme ihtimali ne düzeyde?
-
@baelish yaramaz hocam kpss a grubu yds elinde olmadan maliye bakanligi alimlari artik eskisi gibi hareketli olmadigi surece artık cok zor
-
@zenginmemur Valla öyle, hocam ydsyi geçtim gelen alımlar bile çok az yani. İşte hep bilgisizlik, rehbersizlikten dolayı bu duruma düşüyorum. Lisede de aynıydı, üniversitede de kaderim aynı oldu. Bir umut bakınıyorum ama seneye kpssye kadar guy falan gelmezse özele yönelicem..
-
hic ses seda yok mu?
-
45 kişilik il göç ilaninin eli kulagindadir her an gelebilir.
-
@gökyeleli inşallah beraberinde merkez göç de gelir
-
@rootofallevil bu sene merkez göç talep etmemisler
-
İçişleri dernek denetçisi alımı olur mu Acaba