2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@872 Dostum daha evvel de söylediğim gibi henüz kurum elindeki alımları tamamlamadan bir hareketlilik beklemek anlamsız. Halen tamamlanmamış müfettiş yardımcılığı ve denetmen yardımcılığı alımları var. Hal böyleyken bu konuda beklenti içinde şu an için olmamak lazım. Bunlar tamamlandiğı vakit soruşturacağım.
-
@paretowilfredo peki hocam teşekkürler
-
...........
-
@tarihcibiri fed e gitmesi gerek
-
...........
-
@tarihcibiri Merkez bankası 2 yıldır alım yapıyor.2. alım süreci devam ediyor var mı böyle bir duyum ?
-
@islimbot valla ben seve seve giderdim
-
@antimülakat ek olarak 50-60 yds ister.
Gümrük müfettişliğinin kendi ing sınavı yok. -
Gümrük müfettişliğinde yds istenmiyor ancak az sayıda alım yapılıyor 10-20-25 gibi, alınacak kişi sayısının 20 katı yazılı sınava çağırılıyor. Kamu sınavları içindeki en kral sınavdır gümrük teftiş sınavı ve meslek olarak da en kral müfettişliktir (şahsi görüşüm)
-
@rootofallevil En son alım yaptıklarında yds kpss puanlarının içerisindeymiş hocam belki bu defa isteyebilirler malum artık yds kpss puanlarının içinde değil
-
@RootofAllEvil @öğrenci ilan yok mu onu deyin hele
-
Arkadaşlar mrb uzun zamndır bir sessizlik hakim.Bir kaç şey söylemek istiyorum. DUY ve GUY malumunuz henüz açıklanmadı, diğer kurumların alımları için de yeni bir yapılanma söz konusu ve bu süreç öyle görünüyor ki minimum genel bütçenin meclise gönderilmesine kadar devam edecek.Bu süreçte yapılacak en mantıklı şey GUY ve DUY mülakatlarının bir an önce açıklanıp yapılması için yapılan etkinliklere destek vermek.sonrasında hem yeni ilanlar için etkinlik yaparız hemde onların atanması ile önümüzde en az 1500 kişi gitmiş olacak, bu sürecin hızlanması için destek vermeliyiz..sonrası malum seçim süreci en ses getirecek zamanlar..o günleri iyi değerlendirmek lazım..
-
@fridakahlo yeni guy ilanı çok uzakta o zaman hocam
-
@fridakahlo tahmininz nedir yeni guy ilanı için
-
@kemankeşş hocam bu alım tamamlanmadan söz konusu olamaz zaten... diğer kurumlar için ise yılbaşından önce aşırı bir ihtiyaç olmazsa çok zor gibi .. yani önümüzü görmemiz bu sürecin biran önce tamamlanmasına bağlı...yapılanma yılbaşından sonra daha çabuk ilerler şuanda bütçe çalışmalarının yoğunluğu var..ama bu durum mülakatlar için engel değil...
-
@kemankeşş GUY için tahmini olarak söylüyorum en erken Nisan/ Mayıs ve sonrası hocam ama biraz da bize bağlı sağlam bir etkinlik ve birlik içerisinde olursak daha da erkene çekebiliriz seçim sürecini avantaja çevirmemiz lazım
-
Seçim öncesi guy dguy vmy ilanları gelmişti.Bnce guy dguy gelmeyebilir. Vmy belki ama büyük bir alım daha olacaktır. Ben sgk gelir diye düşünüyorum ama 9.promosyonun bir kismi daha göreve başlamadı.Ama ilan gelecektir arkadaşlar seçim öncesi.
-
@paretowilfredo seçim öncesi sgk denetmenlik ihtimali zayıf mıdır?
-
@james-buchanan Seçim sürecinden evvel bu alımı etkileyecek faktörlerin ortadan kalkması lazım dostum yukarıda söylediğim gibi. Seçim bu hususta bağımsız değişken.
-
@paretowilfredo üstat çok üstü kapalı konuşuyorsunuz meraktan öleceğiz burda. Bari neyle alakalı olduğunu söyleyin sıkıntının. Yada kısa sürede çözülebilir bişeymi bu