2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@gökyeleli olası bir 45 kişilik alımda sizce taban puan ne olur (20 kişilik alım 87 ile kapatmıştı)
-
eğer guy mülakatları ilan tarihine kadar sonuçlanmaz ise aynı kişiler başvurucağı ve bu sene 2 yılın puanları geçerli olacağı için yine aynı civarlarda kapatır
-
İl göç için başlık açmıştım arkadaşlar.burdan devam edebiliriz.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4779/i̇l-göç-uzman-yardımcılığı-duyumu/61?page=4 -
@i̇lanbekleyenbiri hocam bence 85le kapatir. Ama 83 84 umutlanabilir.
-
@i̇lanbekleyenbiri, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@gökyeleli olası bir 45 kişilik alımda sizce taban puan ne olur (20 kişilik alım 87 ile kapatmıştı)
Gecen seneki alimda tek yıl puani gecerliydi . Bu sene iki yil puani gecerli. O yuzden 45 alimda ilgoç yine 87yi görür bana göre.
-
@legolas il göçün çalışma şartları kötüymüş. birçok insan il göç olacağıma guy, sgk denetmeni ya da mhuy olsam daha iyi olur kafasındaymış. il göçe aşırı bir talep olacağını sanmıyorum özelikle de yüksek puanlılardan
-
@islimbot gecen sene nasi bi talep vardi bilmiyosunuz o zaman
-
@islimbot Yumurtadan çıkanlar kabuklarını beğenmiyolar hocam "işsizlikten iyidir ama..." cümlesini keşke işsizken ve her gün buralarda şikayet ederken herkese umutsuzluk pompalarken, insanların motivasyonunu kıran acıklı ve arabesk cümleler yazarken kursalardı ya
-
@albertcamus ben işsizim , 85+ alan kimselerin ilgöç’te mutlu olacağını veya öyle ya da böyle orada kalacaklarını sanmıyorum. O yüzden keşke bıraksalarda bu mesleği gerçekten yapıcak isteyen kişiler girse ,böylece girdikten sonra mızmızlananlarıda görmezdik. Bu düşüncemden ötürü ben başvurmadım başvurmayacağım yine. İş beğenmemek demem ben buna
-
@maxmin Katılıyorum hocam. Bu hassasiyet takdire şayan. Bir de meslek dışında olup bu meslek yapılacak meslek değil diye yerden yere vuranlar var. Benim asıl eleştirim dün neresi olsa çalışırım diyip bugün "daha iyi" meslekte olup buraları kötüleyenlere daha çok. Dün diğer mesajda dediğim şekilde olumsuz yankılarıyla motivasyon kırıyorlardı bugün bu şekilde kırıyorlae. Kendileri iç huzurlarını sağlayamadılar diye resmen başka kimse de sağlayamasın herkes umutsuz olsun diye olanca güçleri ile uğraşıyorlar. Düşsünler istiyorum artık insanların yakasından.
-
@legolas Hocam eski ilanda "KPSSP6, KPSSP7, KPSSP16, KPSSP21, KPSSP26, KPSSP31, KPSSP36, KPSSP41" bu puan türleri geçerli. Ben maliye okudum ve en yüksek puanım kpss16'da. Hangisi geçerli olacak, neye göre belirleniyor hangi puanımızı alacağı?
-
@baelish Dostum belirtilen puan türleri arasından en yüksek puanınız ile başvuru yaparsınız. Başka bir puan türünde sıralamanız daha iyi olabilir. Örneğin diyelim ki;
P21'de sıralamanız 1000,
P16'da ise 1500.
Ama P16'nız 85,
P21'iniz 84 ise yüksek puanlı olan P16'yı sıralaması daha düşük dahi olsa seçmeniz gerek.Birden fazla puan türü ile başvuru alan kurumlarda mantık böyle dostum.
-
@paretowilfredo Teşekkür ederim ilginiz için. İlk kpssye girişim olduğu için çok noksanım bu konularda. Çok sağolun.
-
@baelish siralama degil puana bakilir hocam
En yuksek puan hangisndeyse onunla basvur -
@baelish hocam kpss sonrasi elinizden geldigince konu tekrari vs yaparak bilgileri mumkun mertebe taze tutmaya calisin. Cunku bazen sinavlar ard ardina geliyor ve bazi kurumlar icin ilaveten kendi mevzuatina calisman gerekebiliyor. Yetistirebilmen adina bilgileri taze tutmaya calis, sana tavsiyem bu olur. Hatta eksik oldugun konu varsa, kpss alan netlerinde bununla ilgili az cok fikrin olur onlari tamamlamaya calis. Planli olursan sureclerin uzun oldugu bu donemlerde daha erken amacina ulasirsin:) basarilar simdiden:) ne kadar plansiz az tekrar yaparsan, o kadar uzun surec malesef.
-
@sbf1983, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@baelish hocam kpss sonrasi elinizden geldigince konu tekrari vs yaparak bilgileri mumkun mertebe taze tutmaya calisin. Cunku bazen sinavlar ard ardina geliyor ve bazi kurumlar icin ilaveten kendi mevzuatina calisman gerekebiliyor. Yetistirebilmen adina bilgileri taze tutmaya calis, sana tavsiyem bu olur. Hatta eksik oldugun konu varsa, kpss alan netlerinde bununla ilgili az cok fikrin olur onlari tamamlamaya calis. Planli olursan sureclerin uzun oldugu bu donemlerde daha erken amacina ulasirsin:) basarilar simdiden:) ne kadar plansiz az tekrar yaparsan, o kadar uzun surec malesef.
Sunu da eklemek istiyorum. Sinav zamani stres yapip 8 saat calismak yerine gunluk en azindan 2 saat tekrar ve soru cozumu, emin olun sizi bir sonraki kpss de daha yuksek puanlar almanizi saglayacaktir. Insanlarin basarili oldugu alanlar, gunluk hayatta duzenli olarak yaptiklari seylerdir aslinda...
-
Gümrük teftis ne zaman açılır hangi puani ister biliyo musunuz @paretowilfredo @Antimülakat
-
@legolas beklenen bir alım var hocam. Puan türünü tahmin etmek gerekirse birebir KPSSP51 i karşılamasa da makul olan P48 gibi duruyor.
-
@antimülakat peki yakin bi tarih mi hocam tesekkurler
-
@antimülakat hocam sgkda genel anlamda bir hareketlilik var mı acaba bir bilginiz bir duyumunuz var mı? Denetmen yardm. Uzman yard. Müfettis yard.falan.