2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@genclerbirlikli ne zaman gelir onunla ilgili duyum var mı
-
@genclerbirlikli alım sayısı hakkında bilginiz var mı?
-
@islimbot
Hocam puan türü tahmini sordum zaten, varsayarak konuşuyoruz , tahmini olan tecrübeli arkadaşların kaçla kapatacağı hakkında da bi fikri olabileceği için sordum -
45 diye duymuştum, yıl bitmeden gelir diye düşünüyorum. @1903bjk daha çok bilgi sahibidir
-
@genclerbirlikli
Teşekkürler hocam, '' Şayet'' p 33 isterse kaçla kapatır sizce ? (Tabi son alımdaki gibi yds den 70 isterse) -
@xyz123 yds düşürür bir nebze, 90 ları bulmaz bence
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
45 diye duymuştum, yıl bitmeden gelir diye düşünüyorum. @1903bjk daha çok bilgi sahibidir
-
@xyz123 Son alımda 70 mi istedi yds? 80 istememiş miydi?
-
@öğrenci 70
-
Ab uzman yrd için yazılı sınav oluyor mu yoksa direkt sözlü sınava mı çağırıyorlar?
-
@genclerbirlikli hazineden hiç ses yok mu? Kontrolörlük yada uzmanlık
-
@arven16 sınavı sözlü yapıyolar gecen sene süreç hızlıydı
-
@adolf-stalin Teşekkürler hocam ben 80 diye hatırlıyordum.
-
@simelya yok maalesef, sdk gelebilir
-
@PARETOWİLFREDO ustad sgk denetmen yrd ılanında 300 iibf alımında puanlama tahmınen kaca kadar duser
-
@intermilan 45 kişi hocam. Zamanını sorarsanın bence mhuy duy sgk ilanlarının içinde en önce gelecek ilandır. Yıl bitmeden gelecektir. Duyumum sağlam.
-
İl göç ya 45 ya da 75 kişi olarak gelicek buyuk ihtimal fakat merkez hakkinda hic bi soylenti yok. İl göç konusunda yine ayni seyi diyorum baska alternatifiniz varsa ona yonelin. gidip özelde çalissaniz daha iyi. Yermek icin demiyorum yanlis anlamayin issizlik berbat bisey ama girdiginizde kolay kolay baska yere de gecemezsiniz. Is yukunden dolayi ders calismak cok cok cok zor.
-
AB uzman Yardımcılığı için kaç kişi alınacak? Yukarıda 15 ve 45 deniyor. Hangisi doğru?
-
Kosgeb kobi uzman yardımcısı alımı olacak mı? Aklıma geldi uzun zamandır kosgeb alımı da olmuyor
-
@1903bjk sayı azmış ya benim gönlümden geçen burasu idi başka yere geçme arzuhalim yok