2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@mrnobody Dostum niyetim esrarengiz bir hava yaratmak, caka satmak ya da bende kalsıncılık oynamak değil yanlış anlamayın beni. Her şeyden evvel Bakanlıkta bir yapı değişikliği var en temel sebep de bu. Bu işin genel başlığı, özelde de bazı değişimler planlanıyor. Bunda aslında üstünü kapadığım bir şey yok yalnızca özelde kalan şeylerden kurumların mahremiyetinde bilgiler olduğu için bahsedemem. Bu dediğim gibi bir gizem yaratmak isteğinden değil ki biliyorsunuz söylenebilecek hiçbir bilgiyi kendimde tutmadım bugüne dek, bunda da durum bu söylediğim gibi. Beklemek gerek biraz daha dostum.
Sizlere tavsiyem herkese tavsiyem şu, çalışmadan kopmayın. İlan bekleyerek bu süreci geçirenler malesef sonuçta en çok üzülecek kişiler olacak korkarım ki. Çünkü ihtimal ve seçenek azaldıkça gelecek ilanların sizler için değeri ve önemi artıyor. Çalışmayı sürdürenler bu eşiği geçecek, malesef ilana dek bir şekilde günlerini boş geçirenler eşiği atlamakta zorlanacak. Bu nedenle ilan beklemenin zararı en çok size. Bu yüzden ilanlar yarın gelecek gibi hazır olmak zorundasınız dostum.
-
@paretowilfredo hocam foruma dahil olalı 1 ay oldu benim.Peki sizi hiç yanıltan hiç beklemediğiniz bir ilan geldi mi acaba?
-
@872 Olmuştur illa ki dostum. Ülkemizde kurumlar şeffaf değiller malesef tam anlamıyla, bu nedenle de aslında ilan gelene dek ne kadar güvenilir kaynaklarımdan gelse de bilgi temkinli hareket etmek lazım. Bazen haberin heyecanı ile dayanamayıp paylaşıyorum bir aksilik olup ilanın sarktığı oluyor. Gelmez dediğim ancak gelen bir ilan olmadı sanıyorum. Ancak gelir dediğim ve gelmeyen bir kaç örnek olmuştur. Çok şükür yüksek oranda bilgilerimiz bugüne dek isabetli oldu dostum.
-
@paretowilfredo üstad 9. Pro atamalarıyla ilişkili bir gelişme var mi ??
-
Doğrudur hocam. Bize düşen ilanlar yarın gelecekmiş gibi hazır olmak o zaman. Hakkımızda hayırlısı.
-
@ponticc Stabil dostum.
-
@paretowilfredo peki bir iki hafta gibi bir süre mi sizce yoksa daha da uzayabilir mi sadece fikrinizi bile söyleseniz yeter
-
@ponticc Yıl bitmeden halledileceğini düşünüyorum dostum. Sonraki takvim yılına kalmayacağını umuyorum.
-
@paretowilfredo teşekkürler verdiğiniz bilgiler için üstad. Biliyorum hep paylaşırsınız da bir gelişme olursa bizi de unutmayın bilgilendirmeyi bu beklemek bizi mahvetti artık
-
@paretowilfredo est. üstat öyle bir imada bulunmadım. İyi niyetinizden şüphem yok. Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Size güveniyoruz.
-
@paretowilfredo üstad bu bahsettiğiniz değişiklikler sgk denetmenlik mesleğinin içeriğini alım şartlarını değiştirir mi yazılı sınav olması gibi veya ünvan değişikliği gibi
-
@snmrhn O yorumum Maliye içindi dostum. SGK'da şu an için bir yapı değişikliği hareketliliği yok. Bakanlık birleşmesinde bir çok şey yerine oturdu tabi pürüzler olsa da.
-
@paretowilfredo hocam mhuy ve vmy alımları için duyumunuz var mı?
-
@intermilan Onlar da Maliye'ye dahil dostum.
-
@paretowilfredo üstad bir de spk ile ilgili duyum vardı var mı bir gelişme acaba
-
@paretowilfredo kpss den maliye bakanligini alin ,geriye neyi kalır ki
-
@paretowilfredo hocam bu maliyedeki değişim tahminen ne zaman tamamlanır?
-
@intermilan Bunu ancak Berat Albayrak Bey bilir dostum.
-
@legolas Kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmaz gibi bir Feridun Düzağaç dizesi çaldı zihnimde dostum
-
@friedman94 BDDK ile birlikte öğrenip, duyurmuştum dostum onu da. BDDK geldi o da yıl bitmeden gelir diye düşünüyorum.