2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Vmy yeni basvuru alırsa sayiyi doldurmadıgı icin isler biraz karısik bnce.Daha 2017 ile basvurunlar erteleme sebebiyle giremedi.Yeni ilan geç gelebilir
-
@bianconeri 300 kişilik alım olursa dguy da gelir vmy içinse başlayın yavaştan
-
@rootofallevil peki p23 87 hocam sgk denetmenlik olur mu basliyim mi? Birde vmy gelir demistik p27 87 ydi ona baslicam zaten ancak dguy 300 kisilik alumda gelir demi 3750 ye? Ayrica mhuy il goc defterdarlik da gelebilir mi ilana cikarsa? Cok soru sordum ancak rekabet kosgeb vb olabilir mi p24 vs 89 cunku yds de 90
-
@muhalba çok cok büyük ihtımal vmy sınavına girersin dostum
-
@bianconeri son dguy alımı 78.65 le kapattı yine aynı sayıda alım olsa her iki yılın puanı kullanılacağından bu kez 80 le kapatabilir
mhuy ve duy için hiç fikrim yok genelde yazılı sınava alınacak kişi sayısının 20 katı çağırılır örneğin mhuy 250 kişilik alım olursa p48 den olacak 5000 kişi yarışacak taban puan 75 olur -
@rootofallevil 3750 ye her turlu dguy mhuy defterdarlik gelir ozaman hocam 82 puana yani. Vmy icinde p27 kullanirim 87 puani
-
Dostlar KPSS sonrasında açılabilecek kurum sınavları, kaç kişilik olabileceği, hangi puan türlerinin kullanılabileceğini sizin için derledik ve tablolaştırdık.
Ayrıca hangi sıralama aralığındakilerin nasıl bir yol izleyebileceğine dair değerlendirmelerde bulunduğumuz yazımız;https://www.tercihiniyap.net/kpss/2018-kpss-sonrasi-kurum-sinavlari
-
Hocam kullanılacak puan türlerini vs yazmanız çok iyi olmuş ellerinize sağlık. Ama tahmini alım sayıları biraz abartı olmuş gibi geldi, karamsar olmak istemem fakat geçtiğimiz sene çokça yaşadık bu durumu. Umarım dediğiniz gibi olur da ben yanılırım. @paretowilfredo
-
@officialsecret Dostum sayıları yüksek tuttuğum alımlar özellikle iki-üç senedir alım yapmayan kurumlar. Beklentim bu yönde, bazılarında duyumlarım da o yönde olduğu için yazdım ama tabi ki malesef daha düşük gelme ihtimali her zaman var. Ama olabilecek ihtimaller dahilinde yazmaya çalıştım, inşallah böyle gelir diyelim.
-
@paretowilfredo hocam bu alımlar yine kpss zamanina yakin mi gelir maliye için bi tahmininiz var mı
-
@elisa Dostum özellikle VMY ve DGUY ikinci alımları en yakın ilkbahara kalır. GUY da keza aynı şekilde sürece bağlı olarak sarkacak gibi. Diğer alımlar aslında sonbahar döneminde yapılabilir, eskiden olduğu gibi MHUY örneğin önümüzdeki sonbahar döneminde ilana çıkabilir tabi ama Maliye Bakanlığı son 2 senedir tüm adetleri yıktığından net bir şey söylemek de zor. Ancak beklentilerim bu şekilde.
-
@heredotolga merhaba ayni sekilde benim de o puan turu 82 civarı sizce vmy bos kontenjandan basvuru kabul ederse o kadar duser mi puanlar?
-
@roadrunner yeni başvuru alacaklarını zannetmiyorum yorumumu ikinci vmy alımı ıcın yapmıştım olurda alırlarsa 600 kişi ozman kartlar yeniden dağıtılır İlk alımlar yüksek kapatır genelde gelme ihtimali olmakla kesin gelir diyemem hocam
-
Açılmasını beklediğim o kadar çok ilan var ki ama kimi kurumlar yıllardır açmıyor insan hakları kamu denetçiliği maliye uzmanlığı gibi... Bekleyişten yoruldum, ilk önceliğim yds onu hallettikten sonra kurum sınavlarını düşüneceğim
-
@paretowilfredo hocam vmy nin süreci 1 yılı aşıyor e bu sınav da ertelendi acaba süreç tamamlanmadan gelemez mi?
-
cevaplamışsınız zatrn hocam teşekkürler @paretowilfredo
-
İkinci bir vmy ilanının gelmesi bayağı zaman alır gibi sanki. Onun yerine bu sene muy veya yeni ihdas edilen strateji ve bütçe uzman yardımcılığı gelir mi acaba. Bide son muy alımı kaçla kapatmıştı hatırlayan var mı
-
@kilici 25 Kişi için çağrılan 500.kişinin puanı 86,094 'tü dostum. Puan türleri de; P54, P56, P71, P72 ve P105'ti.
Mülakata da 100 kişi çağrılacaktı ancak taban puanda eşit kişi sayısı 20'yi bulunca, tabanda kapanarak 119 kişi mülakata kalmıştı.
-
Arkadaşlar daha önceden p48 puanıyla bir sınav deneyimim olmadığı için soruyorum sizce olası bir maliye uzman yardımcılığı alımında puan 86-87 civarına düşer mi? Bu sene P48 86 puan 1000 küsür sıralamam. Teşekkürler
-
@paretowilfredo Forumlarda eski sayfalara gidip bulmaya çalışacaktım da üşendim hocam eyvallah teşekkür ettim. Bu sene biraz daha yüksek kapatır sanki hayırlısı.