2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
TİKA , YTB ilanları gelme ihtimali var mı yakın zamanda?
-
Allahini seven üstüme ilk bini ilgilendiren
(500-800 dolayları) ilan atsın -
Umarım bddk ilanı gelir idari hakimliğe çalışıyorm ama 100 kişi alıncak ihtimal cok düşük
-
Bddk sınavında çıkan ingilizce için nasıl bir yol izlenmeli?
-
Bddk için 150 sayısı doğru mu ya
-
@circassian sadece çeviri hocam
-
@paretowilfredo hocam kamu ihale bir alım planlıyordu biz geçen yıl mülakata girerken personelden grup başkanı söylemişti bu sene bir alım daha yapacağız diye. Sonrasında siz de teyit etmiştiniz, var mı oradan bir haber?
-
@sofuoglu İlan önümüzdeki ay gibi gelebilir dostum duyduklarımdan anladığım kadarıyla. Yılbaşı dolaylarında da sınavı yapılır bu şekilde gelirse.
-
@murky Son olarak ben de teyidini almıştım dostum ancak yeni bir gelişme yok malesef.
-
@rootofallevil O 150 yine 3 ana alana, oradan da kendi içinde alanlara bölünür dostum böyle gelse bile. Tamamı uzman olmaz tüm meslek mensupları için olur. Bu kadar olur mu ben de emin değilim ama gelirse dahi ufak parçalara bölünür zaten.
-
@fc-real-gdp Malesef bi haber almadım dostum bu konuda.
-
Sgk teftis alımı hangi aşamada ve bu yıl yani yakın süreçte bu ilan beklentisi var mı acaba kurumda? Gelirse tekrar test olarak devam eder mi acaba ?
-
Yönetici de olsan bu soruyu soracaksın. @paretowilfredo TRT alıma çıkar mı bu sene? Bi buzdolabı verin de gideyim hocam.
-
@paretowilfredo sgk denetmenlik yard. ilanıyla ilgili hiçbir haber bilgi yok mu en azından yılsonuna doğru gelmez mi ilan
-
@hedefsgk Soruşturacağım dostum. Uzman Yardımcılığı'na dair bir şeyler işittim onu da teyit etmek lazım. Bakalım gelecek hafta yoklayacağım Başkanlığı bi
-
@agor :)) Valla kardeşim TRT bi toplu alım yaptı malûmun boşalan kadroları doldurmak için. Bir süre öyle bi alım gelmez diye düşünüyorum. Yine de bi bakıştırırız seni mi kırcaz
-
@paretowilfredo hocam 3 yıldır ertelenen Mhuy alımı bu sene olabilir mi ?
-
@jakuppp Dostum buna dair de son gelişmeler şu şekilde; son olarak yaz döneminde sonbahar dönemi için bir alım planı yapılmıştı. Sayı da azımsanacak bir sayı değildi, takribi olarak 250 - 300 dolaylarıydı bu sayı. Ancak araya giren referandum süreci ve değişiklikler sekteye uğrattı. Sarkma ile birlikte gelmesi olası dostum önümüzdeki dönemde.
-
@paretowilfredo eyvallah üstad sağ olasın
-
@paretowilfredo bu hafta bir tanesi denetmenlikle ilgili bu ay yada öbür ay ilanın geleceğini söyledi onada kurumiçinden söylemişler bunuda facebookta paylaşmış bunun doğruluk payı varmıdır