2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@hedefsgk Dediğim gibi dostum. Kendi bilgim olmadan bir şey diyemem teyit etmek lazım bunları. Geçen sene ilanı getirdik Kamu Denetçiliği Kurumu gibi, bakarsın yine öyle bir şey olur
-
@paretowilfredo sizlerden güzel haberleri dört gözle bekliyoruz
-
@paretowilfredo ustad oncelikle iskur istihdam uzm yrd veya baska duyum,söylenti vs mahiyetinde baska bir ilan beklentisi varmi bildigin
-
@james-buchanan ne kadar alım çıkarsa çıksın zaten kafalarına göre az sayıda kişi alıyorlar.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@hedefsgk Soruşturacağım dostum. Uzman Yardımcılığı'na dair bir şeyler işittim onu da teyit etmek lazım. Bakalım gelecek hafta yoklayacağım Başkanlığı bi
söylentiler olunca, genelde birşeyler çıkıyor.
-
@paretowilfredo hocam uzman yardımcılığında ing var mı? Üst kurullari ing sebebiyle kaçırıyorum. Gözüm denetmenlik mhuy duy ilanlarında haliyle
-
@flouriess10 Var dostum. Çünkü geçen ilkbahar çok kıymetli bir dostum ilan hazırlığından söz etmişti. Sağlam da bir kaynağa dayanarak 60 kişilik bir alım planlandığını hatta YDS koşulunu koymadan çıkmaya çalışacaklarını iletmişti. Bu yıl için de beklentim var bu alıma dair. KDK gibi o da bu sezona sarktı, geleceğini düşünüyorum.
-
@aroma 60 YDS tabanı var dostum SGK Uzman Yardımcılığında.
https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-uzman-yardimciligi-meslegi-maasi-ve-sinavi
-
@paretowilfredo ''Kurumda şu an için bir yazılı sınav aşaması bulunmamaktadır. Ek olarak da YDS koşulu bulunmamaktadır. Ancak son alımda belirlenmiş olan bu puan türleri içinde YDS katsayısı barındıran puanlardı. Eğer yeni alım/alımlar KPSS sonrasında yapılırsa, artık YDS katsayısı bulunan KPSS puanı kalmadığından kurumun YDS koşulu koymasını beklemekteyiz. Bu mesleği icra etmek isteyen adayların bunu dikkate alarak hazırlıklarını sürdürmelerini tavsiye ediyoruz.''
meslek tanıtımında bunu gördüğüm için üzülmüştüm üstad. Ama baya olmus bunu yazalı. İnşsllah yeni ilanda bu seferki aktardığın gibi YDS koşulu olmaz. -
@paretowilfredo tesekkurler ustad umarım p42 den çekolu bi puan turunden gelir
-
@flouriess10 hocam ben de bu ilani bekliyorum sgk denetmenligi atamasi bekleyen halihazirda iskur personeli olarak:)
-
@sbf1983 gidip sacma sapan puan turlerini secmelerinden korkuyorum bende hocam mantık geregi p39-43 arasi almasi lazim cekolu puan turu olmali ins bakalim
-
@flouriess10 hocam ben de oyle umuyorum ama korkmuyor degilim bizim kurumdan:)
-
@paretowilfredo muhtemelen uzmanlık için başvururum p30 91 geldi:) en zor sınavı murakıplık olur onda da ekonometri istatistik finans konuları var bir de muhasebe bölümü nasıl bilmiyorum monografi sorabilirler
Üstad kurum merkezinin İstanbulda olması sınav konuları komisyonun sınavı değerlendirirken kıt kanaat puanlar vermesi puanları aşağıya çekecektir -
Gecen sene kuzenim girmisti bddk nin sinavina disarda beklerken sinavdan cikan cogu kisi ingilizceden kesin kalirim demeye basladilar artk dayanamadim yds kac hocam dedim 30 40 diyenler oldu gercekten şaştım dogru cevabin icinde oldugu test yes den bile daha 50 yi zor alan nasil ceviri yapabilecegini dusunur bana garip geliyor. Ne diyim denemesi bedava
-
Arkadaşlar yakında bddk-spk ilana çıkacak deniliyor? Yakın derken bu ay içerisinde mi, gelecek ay mı yoksa 2018 yılı sonlanmadan mı? Bilgisi olan var mı?
Avukatlık ruhsat tarihim yetişecek mi diye merak ediyorum? -
@roadrunner hazir ol simdi üstüne gelecek bir tayfa var bu forumda. Ben sana hak veriyorum ama
-
hocalarım il göç mhuy defterdarlık milli emlak vb.. duyumu olan var mı özellikle bir il göç uzmn yrd arkadasım gecen kanun calısırken instagram story e resim atmış acaba onlar uzman olursa yerine yenisi alınır mı
-
@richie-rich hocam amacim tartisma ortami yaratmak degil asla:)) kaldi ki yeterli basvuru alamiyor bile ama kalem oynatamadim, avrupa birligi nin birligi nasil ceviriliyordu diyenler vardi bu adamın ister kpss si 75 olsun ister 100 olsun bana garip geliyor bariz belli olan biseyin sinavda olur olur diye kendilerini kandirmalari bunu belirttim sadece :)tabi belirtmek gerekir ki olaya hayal dunyasindan bakmayip emek caba calisma gosteren herkese saygimiz sonsuz
-
@roadrunner bak şimdi rekabet sinavinda da yapacaklar aynisini . 90 puan aldik bi girelim belki yapariz diyolar. Yoksa neyini yapacaksin sinavda ingilizcenin anlamiyorum yani. Girip kalacaklar olacak olan bu. Her sene oluyor bu .