2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@shady1 P3 ile alım yaparsa şansım olabilir. 85 puanım var. İngilizce çeviriyi de yaparım diye tahmin ediyorum. Ama mülakata kalsak bile, ne referansım ne de torpilim var. Sanırım merkezi uzmanlıklar nasibimizde yok.
-
@mert88 her merkez uzman torpilli ya da referanslı değil. Bu algıyı öncelikle kafanızda yıkarsınız başarılı olursunuz.
-
@genclerbirlikli umarım benim düşüncemin aksini ve sizin söylediklerinizin doğruluğunu ispatlayan bir durum yaşarım ve çevremdekilere "bakın ben torpilsiz girdim, karamsarlığa gerek yok" mesajını verebilirim
-
Bu il göç nasıl bu kadar kurudu hayret doğrusu. Bu kadar az kişi için ilana çıkılırsa burayı kazanan kaliteli insanlar il göçte neden kalsın? İl Göç taban puanı 85 üstünde kalmayı hak eden bir kurum mü? Kesinlikle değil. Geçmiş dönemde 75 taban puanı görmüş, yazılı sınavdan 70 taban puanı olan insanları mülakata dahil etmiş bir kurumun geldiği seviye Üst Kurul seviyesi. Gerçekten bizim ülkede her şey dönemlik değişebiliyor.
-
@mert88 inşalla. torpilsiz giren ve bunları söyeleyn(ben de dahil) bir çok kişi var.
-
@antimülakat Kalmıyor zaten hocam son alımda yedek listede 12,13 lere kadar sıra geldi diye biliyorum
-
@luthor kalmaması da gerekir hocam. Guy 'dan hallice bir A kadro meslek. Avantaj olarak gözle görülür hiçbir özelliği yok. İki dönem yüksek sayıda atama yaptı, sonrasında bıçak sırtı gibi kesildi.
-
@antimülakat Haklısınız hocam hem kadronun oldukça dezavantajlı yönleri var hem de oldukça yüksek kapatıyor.Kazananlar zaten yüksek puanlı kişiler olunca feragat fazla oluyor.
-
İl göç galiba eskiisi gibi 300- 500 arası personel almayacak gibi duruyor
-
arkadaşlar video konu anlatımı işe yarıyor mu ve tavsiye edebileceğiniz videolar neler?
-
@pareto_wilfredo dostum göz uzmanlığı hakkında duyum var mı?
-
arkadaşlar yeri tam bura değil ama sormak istedim.. 2019 için Sayıştay Denetçiliği için sınav açılmaması gibi bir durum olabilir mi ? Sayıştay seneyi pas geçer mi yoksa devam mı ? tecrübeli arkadaşlar (duyum yoktur da..) görüşlerini söylerse çok mutlu olurum
-
@foucault ben 2018 ilanı geldiğinde duyumumu paylaşmıştım hocam bizzat başkanın ziyarete gelen üni öğrencilerine bir alım daha yapmayı planlıyoruz dediğini biliyorum niyeti bu yönde başkanın inşallah bizi yanıltmaz 2019 ilanı da gelir
-
BDDK alımıyla ilgili bir gelişme var mı onaya gönderilmişti en son @paretowilfredo
-
Göç idaresi napıyor anlamıyorum. Ülkedeki mültecilerin sayısı 4-5 milyonla ifade ediliyor, bu kadar kalabalık kitle zaten başına buyruk vaziyette ama taşra kadrosu için 20 30 50 kişi gibi absürt sayıda ilanlar veriliyor
-
@antimülakat Eskiden burun kıvırırlardı.Guy'un alternatifi olarak görülürdü.Guy'da Mhuy ve Duy'un alternatifiydi.Şimdi polislik,komiser yard. önümüze sunulan alternatif oldu
-
@aroma Yıllar sonra dguy geldi Mhuy neden olmasın:) Bence etkinlik yapsak fena olmaz.Bu kurumların hiç mi ihtiyacı olmuyor anlamıyorum.Üniversite,belediye,bakanlık gibi birçok yerde çalışıyorlar ama 3 yıldır alım olmuyor.
-
Valla dostlar benim bizatihi bildiğim, her yerde inanılmaz sayıda İl Göç Uzmanı ihtiyacı var. Çankırı da bile en az 10 kişilik ihtiyaç var. İstanbul'un ihtiyacı için insanlar ağlayacak seviyeye gelmiş durumdalar. Personel istifa etme seviyesinde iş yoğunluğu ile boğuşuyor. Bu işte çok garip bir anormallik var, Göç İdaresi meselenin ciddiyetinin farkında değil.
-
Bir de bu Avrupa ülkeleri ve BM göçmenler konusunda bize taahhüt ettikleri meblağı ödemediler. Bu durumun göçmenler konusundaki tutumumuzda değişikliğe sebep oldu. Hükümet daha fazla harcama yaparak işin maliyet boyutunun artmasını istemiyor olabilir. O yüzden de cari harcamalar dahi önemseniyor olabilir, personel alınmaması için başka bir sebep göremiyorum.
-
Ben daha fazla alınacağını sanmıyorum. 2-3 yıl içinde Suriyeden gelen göçmenlerin büyük bir kısmı dönüş yapacaktı.Dolayısıyla kurum var olan personeliyle devam etmeyi planlıyor olabilir.