2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Hafta sonu hangi kitap siteleri ücretsiz kargo yapiyor arkadaslar var mi bildiğiniz
-
İnsan hakları kurumu uzman yrd. Alımı olur mu ?
-
Tarım Kredi Kooperatifleri Ankara Bölge Birliğine kooperatif görevlisi ilanına çıkmış.
İlgilenenler için http://www.tarimkredi.org.tr/index.php/component/k2/item/1982-kooperatif-goerevlisi-ve-ziraat-muehendisi-al-m-lan -
@cyberthought İlanı tıklayınca da açılmıyor.
-
Hocam valla bu sene ölü sene sanırım. Bizleri ilgilendiren çoğu kurum yapılandırmaya gidiyor. Yani ilan gelmesi çok zor. Ben guy umuduyla girmiştim zaten kpssye ama sadece 2019'a girsem olacakmış.Boşu boşuna stres ve son sınıfımı harcadım gibi hissediyorum.
-
Arkadaşlar şu melankolik tavırlarınızı kendinize saklayın Allahaşkına yaa herkesin derdi kendine yetiyo bırakın da şurda sadece olan biteni okuyalım her baktıkça fenalık geliyo lütfen
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Tarım Kredi Kooperatifleri Ankara Bölge Birliğine kooperatif görevlisi ilanına çıkmış.
İlgilenenler için http://www.tarimkredi.org.tr/index.php/component/k2/item/1982-kooperatif-goerevlisi-ve-ziraat-muehendisi-al-m-lanBaşıma bi iş gelmeyecekse bu kurum ile ilgili bir bilgi paylaşayım. Amacım tartışmak,münakaşa çıkartmak ya da heves kırmak değil. Kurumla ilgili bilgi paylaşmak. Burada kurum çalışanlarının yakınlarına öncelik veriliyor. Böyle bir durumunuz varsa 3-0 önde başlıyorsunuz yarışa. Vatana millete en hayırlı olacaklar ve en çok ihtiyaç duyanlar yerleşir insallah.
-
@olursaolur kitapseç geçen hafta yapmıştı sanırım. Yılbaşından önce yapar mı bilmiyorum.
-
@gmzankr066 çok haklısınız Hocam.
-
Pazartesi Saat 20.00’da DGUY, GUY, VMY ile ilgili etkinlik yapılacaktır.
️Sadece tag yazmayalım. İlgili tüm kişileri etiket yapalım.
Profiliniz açık olsun. RT ve FAV fazla olsun.
Katılım zorunludur
Verdiğimiz emeklerin karşılığını istiyoruz. Kötü bir şey değil.
-
Twitter da etkinlik var tag #iibfmaliyeyesoruyor
4 aydır beklediğimiz dguy guy mülakat tarihleri açıklanıp süreç tamamlanmadan yeni bir ilan gelmeyecek arkadaşlar destek olun ki sizede sıra gelsin -
Hic mi duyum yok:(
-
DUYURU: CUMA SAAT 20:00 DA MHUY İÇİN ETKİNLİK YAPILACAK. TAG ETKİNLİK SAATINDE DUYURULACAK. DUYARSIZ OLMAYALIM LÜTFEN.
-
140 kişilik defterdarlık uzman yardımcısı gelecek yazmış birisi umarım doğru duyumdur
-
@grubel-lloyt kaynak nedir?
-
@grubel-lloyt, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
140 kişilik defterdarlık uzman yardımcısı gelecek yazmış birisi umarım doğru duyumdur
-
Defterdarlık uzman yardımcılığı kalktı demişlerdi duyum doğruysa sayı az ama bu kıtlıkta çok iyi gelir
-
@grubel-lloyt nerde yazmis
-
İibf derneği twit atmıştı
-
Defterdarlık uzman yardımcılığı sayı olarak hep az gelir zaten 140 kişilik gelecekse -ki pek sanmıyorum şu birleşme muhabbetlerinden dolayı- oldukça güzel bir sayı
Bunun yanı sıra maliye uzman yardımcılığı da gelebilir genelde duy ve muy ilanları arka arkaya geliyor.