2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
geçen hafta sosyal güvenlik derneği başkanı sgk alımı ile ilgili olarak
şu anda bu konuyla ilgili bir gelişme yok diye mesaj atmıştı -
@hickskaldor Yazan arkadaşı yoklayan oldu mu kaynağın ne diye?
-
@eomer oldu ama cevap yok henüz
-
@hickskaldor olunca buraya yazarsanız sevinirim.
-
arkadaşın cevabı şöyle: Hepimize birden cevap yazacak durumda deilim duyum falan da yok bizzati kurum içinden haber aldım ha bu ay mı olur önümüzdeki ay mı tam kestiremiyorum bana söylenen en kısa zaman da ilana çıkacakları Fazla uzatmayın ders çalışmaya devam edin yüksek puanlılar için iyi bi seçenek denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar A kadronun mikro makro konu anlatımları ve diğer konu anlatımları nasıl ?
-
@odtüsbky
https://www.google.com.tr/amp/s/www.isilanlarikariyer.com/service/amp/cumhurbaskani-kamu-personeli-aliminda-sinirlama-olacak-7139h.htmHocam gemi batıyor sektörler kan ağlıyor özel sektörde 2 ay içinde birçok işten çıkarma yapacağını kamuoyuna yansımayan sitelerde insanlar yazıyor konkordato ilan eden firmalar döviz kurlarından dolayı zamlar stokculuk vs herkesin malumu övünülen inşaat sektörü büyük sıkıntıda zaten inşaat batarsa bankacılıkta onunla gidecek
Cb nin bu açıklaması yani emekli olan kadar alım yapacağız lafı hiç söylenmemiş bir söz umarım dediğiniz olur ama sıkınrı çok büyük -
@hedefsgk eyvallah hocam bilgilendirme için sağolun.
-
Arkadaşlar bddk alımları hakında duyumu olan var mı, kurum bu sene ilana çıkar mı?
-
Dguydan 2. ilan gelir mi yine 300 kişilik
-
1000 kişilik kadronun 400 kişisi alındı kaldı 600 en azından yine 400 kişilik bir ilan gelir sonuçta bu sektör ülke ekonomisine para getirecek ama öncelikle mülakatlar yapılsın sonuçlar açıklansın
-
@hedefsgk ilanın ne zaman geleceği önemli aslında. 2019 kpss yapılmadan gelir mi?
-
mülakatların sonuçlanması önemli bence 3 4 aya mülakatlar sonuçlanırsa önümüzde seçimler var yni martta bence gelir ama herşeyden önemlisi mülakatların sonuçlanması önemli olan. bu arada personel kısıntı olacak haberine pek takmamak gerek bugün komiser yard. alıyorlar 3000 kişi dguy guy sgk ve diğer ilanların toplamı 3000 kişi yani bu kısıntı haberlerine pek takmadan çalışmaya devam etmeliyiz
-
250 Mhuy efsanesi için ne diyorsunuz.Bu konu 8-9 ay önce tartışıldığında sağlam duyumcuların Eylül ayını işaret ettiğini hatırlıyorum.O günden bu güne kadar da adı anılmadı.Yok mu kulağına bir şeyler gelen ne oldu bu mesleğin akıbeti?
-
@hedefsgk Güzel diyorsun hocam da bu sınav sonucu açıklanırken neler konuşuldu takip etmedin mi? Bakan da değişti inş o planlar ve alımlar suya düşmez ne diyeyim.Ağbal tam icraat yaparken koltuk değişti.Şimdi giden geleni aratır mı diyoruz.
-
SGK haberi bana pek uydurma gelmedi açıkçası. Kurumun cidden personele ihtiyacı vardır şu şu anki mevcut atamaların henüz yapılmaması alımların olmayacağıyla çok ilgili değildir sanıyorum.
-
@fernando-reges valla hocam şu var atıyorum sgk denetmen yard. aldı ve denetimler sayesinde para kazandırdı şimdik risk analizi merkezide sonuçta para kazandıracak ve ayrıca oluşturulan proje 1 günlük değil aralık ocak ayında bahsediyorlardı risk analiz merkezinden sonuç olarak 2018 yılında gelen ilanlar 2019 gelir
-
beyler herşeye rağmen dua ve azimle çalışmanıza devam edin /edelim. Allah yardımcımız olsun. 2018 bitmeden bol ilanlar gelicek inşaallah.
-
@hedefsgk İnş hocam haklı çıkmanızı çok isterim.Sgk'de 1 yıl oldu ortada birşey yok inş müjdeli haberler kısa zamanda gelir
-
@sbf1983, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Gecen sene 87.5 olan p42 yi bu sene 95.4 puan yaptim siram 10 ama elimde patlayacak yanarim yanarim buna yanarim:(
Eh puanin fena degil ama az daha calismalisin dostum