2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Calisacak vakit yok yas 35:)
-
@sbf1983 yolun yarisi eder
-
@richie-rich evet birazcik oyle:)
-
Şimdi olası bir SGK denetmenligi alımında 83.7 ile 840. Olarak sıra gelir mi gelmez mi ? 300 alsa 4 kati mülakat gelir mi gelmez mi? Sıra mi puan mi önemli ?
-
@tyr61 puan önemli sıra değil
-
Birim müdürünün Dguy için 400 aldık 600 daha alıcaz dediğini duydum. Yani alım sekteye uğramayacak inşAllah ama ilanın ne zaman geleceği önemli arkadaşlar.
-
Mali hizmetler için yine bir ses ve kıpırdanma yok her zamanki gibi.
-
@umut-1-m Hadi inş..Aralık çok mu iyimser olur acaba
-
@fernando-reges alımın tarihini maalesef tahmin edemiyorum. İnşallah seçimden önce gelir. Ama ciddi şekilde etkinlikler yapmamız gerekecek.
-
@umut-1-m ne zaman dedi hocam bunu insallah gelir biz yine de etkinlik yapalim haftada 1 günümüz olsun herkes o saatte toplansın her gün yapinca sayi azalıyor kalabalık olmamız lazım ses gitmiyor yoksa
-
@olursaolur hocam sınav 13 ünde açıklandı 12 sinde demişti. Alım olacak ama ne zaman kim bilir tarihini sormayı akıl edemedik maalesef. Gerçi sorsak bilmiyodur muhtemelen.
-
@umut-1-m nereden aldınız bu duyumu. o haldr risk analizden vazgeçmemişler.mevcut süreci tamamlamadan çıkmazlar ilana sanırım.gib e başkan aramaları lazım en acilinden
-
@toranj öğrendiğim kişi birim müdürü hocam. Alım olacak. Yeni alınanların mülakatları 7 aralıktan sonra olur. 1 ay içinde sonuç açıklansa 3 ayda atamaları yapılsa. Mart gibi göreve başlarlar. Mart ın sonunda yerel seçim var seçimden önce mutlaka bastırmamız lazım. Marta kadar ilanın geleceğini düşünmüyorum.
-
@umut-1-m neden 7 aralık?
-
@umut-1-m ben dguy yeniden asla alım yapmaz diye düşünüyodum. malum sınavı açıklatana kadar canımız çıktı
-
@toranj 7 aralıkta 5.yani son grup Guy ların eğitimi bitiyor. Eğitim bitmeden mülakatı yapmazlar.
-
@umut-1-m ama eğitimle mülakatı yapanların bir ilgisi yokmuş geçtiğimiz yıllarda eğitim devam ederken mülakatın yapıldığı olmuş. ama malesef eğitim olmasada süreç uzun oluyor
-
@toranj hocam haftasonu yaparlarsa mülakatı bişe diyemem. Haftaiçi olursa büyük kargaşa çıkar çünki sayı fazla. Geçen sene uzmanların eğitimi vardı sadece onların sayısıda azınlıktı
-
@umut-1-m artık tez olsun hayırlı olsun bıktık beklemekten. inşallah süreci hızlı sürdürmeye karar vermişlerdir
-
Acaba bi sonraki guy ne zaman gelir