2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rootofallevil böylelerini devletin zorunlu emekli etmesi gerek adam ölene kadar çalışır yoksa
-
@ozge92 @RootofAllEvil maliye bakanligi boyle memurlar icin amme hizmeti yapmak anlaminda, vergi dairelerinin arka bahcesine mezarlik yaptirsin. Ölen memuru kurumdan cikarip mezarliga gömsün en iyisi bu.
-
@richie-rich haklısınız
-
@richie-rich emekli olmadıkları gibi dairede çay kek kahve muhabbetini fazla yapmaları da gördüğümüz duyduğumuz şeyler
-
Memurlukta yaşı geleni direkt emekli edecek düzenleme gelmeli.Kişinin inisiyatifine bırakılmamalı.Bürokrasinin çağa uyması için bu gerekli.60 yaşındaki amcayla işleri hızlandıramazsın.Aksine bürokrasiyi tıkarsın.
-
ARKADAŞLAR AKŞAM TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın
-
@odtüsbky 2019 alana hazırlananlar içinde aynı şey geçerli midir peki
-
sözümona bürokratik vesayeti kaldıracağız diye tekrar iktidar oldular bırak kaldırmayı bu yönde adım atmışlıkları yok. yeterlik sınavını verdiği halde kamuda yüzlerce müfettiş ilgili bakan kararı cumhurbaşkanı onayını bekliyor kadroya geçmek için. en basitinden tee eski çalışma bakanı faruk çelik'in döneminde atanan iş müfettişleri hala cb onayını bekliyor aradan kaç tane bakan geldi geçti
vergi müfettişlerinin de durumu farklı değil 8 aydır karar bekliyorlar.. onlar bekledikçe alt kadrolarda şişkinlik artıyor bu da memur alım sürecini uzatıyor -
60 kişilik bi insan hakları uzman yardımcılığı sınavı kalmış aklımda o açıldı mı acaba ben hiç göremedim
-
KPSS A kadrolarında genellikle emekli olan kişi sayısı kadar alım yaparlar, çok sıkıntılı bir durum değil. Bir de bizim atanmak gibi dertlerimiz varsa fosil diye tabir ettiğimiz teyze/amcaların da bizler yaşlarında okutması/evlendirmesi gereken çocukları vardır, borcu vardır. Emekliliklerine çok da takmayın. Kınamayın ki başınıza gelmesin :)))
-
@titoizm ne çocuğu hocam bazıları okafar yaşlı ki torunları okutuyorlar bazıları pkadar gitmiş ki vergi dairesine gidiyorsun o sana yardımcı olacağına sen ona ediyorsun yok amca oraya değil YÖK o iki değil beş
-
Emekli olan kadar bize alım yapılacaksa yaşadık ya. Çünkü o kadar alım olmuyordu
-
Şimdi bu durum bizi çokta etkilemez. Çünkü özellikle merkez uzmanları zaten ihtiyaca göre alınıyor. Bu durum en çok GUY gibi meslekleri etkileyebilir. Çünkü en fazla alım yapılan kadro GUY. Merkez uzmanlıklar da ise zaten alım sayısı belli 50 kişi 100 kişi falan. Neyse zaten önümüzde seçim var. Yine seçime yönelik alımlar olacaktır.
-
@paca08 dguy elimden nasil kacti bu fırdat bir daha zor gelir gibi
-
@zenginmemur Bu işler nasip kısmet hocam. Bundan 1-2 yıl önceDGUY'dan 300 kişilik ilan gelecek diye söylesen kimse inanmazdı. Risk analiz merkezinin kurulacak olmasıyla 300 kişilik alım geldi. Sen önce GUY mülakatına odaklan. Önce onu hallet sonrasına yine bakarsın.
-
@paca08 2017 puanımızı kullanacağımız yeni bir dguy gelir mi? Nedense hiç ümidim kalmadı alım sayısı epey yüksekti bunda.
-
@umut-1-m Yeni DGUY sınavının gelip gelmeyeceğini şimdiden kestirmek çok zor. Önce DGUY mülakatının sonuçlanması lazım. Yeni sınavın açılıp açılmayacağı da ancak o zamanlar yavaş yavaş belli olmaya başlar. Yeni bakanın Risk analiz merkezine bakış açısı da önemli tabi.
-
dguya 1000 kişilik kadro ihtisası verildi 400 ü alındı 2019 yılında da yine 400 alırlar
-
Gecen sene 87.5 olan p42 yi bu sene 95.4 puan yaptim siram 10 ama elimde patlayacak yanarim yanarim buna yanarim:(
-
Birisi facebook a “SGK bu ay içinde ilana çıkacak 400 denetmen yardımcısı alıcak” yazmış yoruma. Ben pek güvenemedim ama var mıdır bir bilgi ?