KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
100-105 arası netim var 80'i geçebilir miyim diyeni de gördüm işin iyice tadı kaçmaya başladı keşke 31 ağustos yerine 15 ağustos tarihi belirlenseydi de millet kafayı sıyırmasaydı
-
@sofuoglu millet net açılışını 30 netten aşağı yapmayınca insan bi tedirgin oluyor
-
@rootofallevil hocam sınav önceki sınavlara göre kolaydı ama 160 soruluk 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü bir sınavda 100-105 net yapıp ortalamanın altında bir puan gelmesi çok düşük bir ihtimal bence en azından öyle olmaması gerekir ha olursa zaten bundan sonrası için dükkanı kapayalım yani
-
@sofuoglu hahah aynen hocam 100 nete 80 puanın altında gelirse bırakacam bu işleri
-
@agor
en az 120 gün kaldı diyorlar :)) -
@otuzyılsavaşı
pardon hocam yanlış alıntıladım :)) -
@antimülakat, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
Tekrar söylüyorum bütün bu netlere rağmen;
GK - GY : 75 ve üstü olup,
Alan neti 90 üstü olanlar : 80-84 civarı
Alan neti 100 üstü olanlar : 84-89 civarı
Alan neti 110 üstü olanlar : 89 üstü puan alacaklar.Bu puanlar KPSS P17 - P18 - P22 - P23 - P28 - P47 ve P48 için geçerlidir.
GK - GY düşmesi durumunda da her 5 net için puanı 1-1,5 puan arası düşük hesaplayabilirler.
Harfiyen katılıyorum... -
iyi aksamlar arkadaslar. hukuktan bir soru vardı hangisi CB aday gösteremez diyordu onun cevabı ne acaba
-
@elif-atılgan 20mv
-
@muhalba Hocam seni çok geriye atmaz.Geçen sene kıyasladım 20-25 net arası 3 puan etkilemiş
-
@fernando-reges 87 den 84 e atsa 1000 kişi yapar.zaten 86 nin altına sadece guy düştü p48 de.bence 3 puan çok kritik
-
@hickskaldor %6 lı bi şık vardı onu anlaymadım ben
-
Hukuk :32 net
Maliye :35 net
İktisat :28 net
Muhasebe : 29 net
Gk gy: 65 netBir tahminde ben alırım hayrınıza .
-
@elif-atılgan hocam tek başına veya toplamda %5 i geçen partiler aday gösterebiliyor. %6 > %5 olduğuna göre gösterebiliyor
-
@deulu 92,10552 falan
-
Abi şu yazılan netlere baksana Allah aşkına p48 birincisinin toplamda 155 ten aşağı doğrusu yoktur
-
Arkadaşlar bu netler her sene oluyor bu sene 105 net üstü olanın max sıralaması 2500, tüm kurum sınavlarına da girmeye hak kazanır diye düşünüyorum burda 110 net üstü yazan 50 kişi, Türkiye'de toplam hadi olsun 1000 kişi. Yani 105 üstü her türlü iş götürür.
-
unibilgi. net de yapılan hesaplamaların tutarlılığı nedir arkadaşlar geçen seneki net/puan baremine çok yakın sonuçlar vermiş. bakan oldu mu oraya
-
@sofuoglu p48 tutmuyor da p47 benim 2017 KPSS p48 me bırebır aynı netlerınızı gırın ama p47 ye bakın o geçen yıl ki p48 verıyor
-
@sofuoglu geçen yıl ki ağırlıklar baz alınmış. Ortalama 2 3 puan eksik hesaplanmalı çıkan sonuca göre.