KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@sucuklu_oralet lafı cımbızla çekecem ama kimmiş hocam o muhasebeden 39 doğru yapan bu netleri görünce tansiyonum düşüyor içim daralıyor biz bu 100 küsür netleri boşa yapmaşız gibi his doğuyor içime :((
-
@rootofallevil 39 1 yapan arkadaş, Denetim şirketinde 3 yıl çalışmış (Deloitte) daha sonra istifa edip, Kpss çalışmaya karar vermiş. Muhasebe temelli çok kuvvetli olan ve hem sosyal arkadaşım hemde grupta yer alan bir arkadaşımız. Geçen sene de P44 Muhasebe alanında derece yapan, ve bu sene de P44'te 1. olacağını düşündüğüm bir arkadaş. Cımbızla çekme yani o istisna Hocam
-
@maxmin geçen senenin 90 netine 85 puan geldi
-
@secret gygk'ye göre değişir hocam benim dediğim 60 ve altında bir gygk
-
@maxmin dediğiniz doğru aslında şuan puan aralığı hesaplamak biraz mantıksız gibi geliyor. Gk-gy çok üst etkiler mi bilmiyorum ama mesela kendi adıma geçen seneye göre gk-gy mi 15 netten fazla arttırdım. Alanda sadece yüksek netlerden ziyade belirleyici sorular olacağı kanaatindeyim. Çünkü kolay soruları herkes yaptı ama tartışmalı sorulardan kim çok yaptıysa o daha kazançlı olur gibime geliyor aslında 100 net aşağısı yapan birinin üzülmesi bana mantıksız geliyor. Çevremde yıllardır 80 puan altına düşmeyen arkadaşlarım genelde 10 net arttırmışlar ama geçen senelere göre daha çok çalışacan arkdaşlarım sınavın da biraz daha yapılabilir olmasından dolayı 25-30 net arttıranlar oldu. Ki geçen sene ilk 100 de bildiğim biri sadece 9 net yükseltmiş ki zaten geçen senede bu kişi 117 mi ne net yapmştı. Bence kesin hükümlü olup şuan puan hesaplaması yapmak yerine oturup ders çalışmak mantıklı
-
Herkes bir şeyler saliyor ortama ben de salayim sonuçlar aciklaninca ben demiştim diyen Tayfaya bayilirim ben de onlardan olacağım bu sene ! :))
70 gky 110 nete gelecek p48 puanı ya 88 ya da 89 olacaktır. (Kendim) katılan arkadaslara başarılar. :))
-
@adam-simith bende yüksek gelmesini isterim 30.75 benimde
-
P48 puan türünde her bir ders %20 ağırlıklı olduğuna göre Kültür Yeteneği 5.bir ders olarak alırsak çıkarılan neti 3e bölmemiz lazım. Benim de analizim 60Ky+110Alan ile 90Ky+100Alan aynı puanı alacağı yönünde.Geçen sene 90Ky+100Alan yapanın 90 puan almasını düşünürsek 4-5 puan düşüşü olabilir yani 85 86 gelir
-
gk-gy = 65 net
hukuk = 30 net
iktisat 25 net
maliye 31,25 net
muhasebe = 22 netkısaca;
gk-gy = 65 net
alan = 108 netPuanlar tahmini hangi aralıkta olur arkadaşlar?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
@elmalma netlerimiz neredeyse aynı hocam. Sınavın nispeten kolaylığını da baz alırsak 83 ve 87 arasındaki herhangi bir puan bizi şaşırtmamalı diye düşünüyorum.
-
31 ağustosa kaç gün kaldı ya
-
@rootofallevil kimisi daha erken açıklanır diyor. Takvimde 31 Ağustos yazıyor ama. Daha önceden takvimde belirtilen tarihten önce aciklandigi oldu mu acaba?
-
@gresham-t ales 1 hafta 10 gün falan erken açıklanmıştı ama kpss bilmiyorum
-
@rootofallevil https://www.youtube.com/watch?v=MLGzzywwQaI şunun şurasında cumaya ne kaldı ki
-
Gygk 71
Hukuk 25,5
İktisat 21,25
Maliye 33
Muhasebe 25
Ben de yorumlarınıza açığım tahmini ne olur:)
Bir de merak ettiğim bir şey var daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama her birinden 26 net yapmak ile bu şekilde dağılımın çok farkı var mı sapma etkiler mi -
Gkgy 45
Alan 105Netimi daha önce de yazdım ancak tekrarlıyorum gkgy beni batıracak. Sanırım gkgy sınavın en zorlu aşamasıydi. Koskoca hukuk gkgy den kolaydı.
-
@gresham-t bu netler de 83 alacaksa 88 90 ı kim alacak merak ediyorum
-
@ceteris-paribus http:// www .unibilgi. net /kpss/ şu siteye netlerinizi yazıp bakın, taş çatlasa - 3 5 puan eksiği gelir
-
@cnkn
Tesekkürler; 83 geliyor ;(inş 3 puan eksiğine gelirde 80 olur... -
70 gygk 90 alan netinin 2017 deki karşılığı 84-85 puan 2018 de aynı puan tahminimce aynı sayıda gygk ve 105 alan netiyle mümkün olabileceğini tahmin ediyorum