KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@jkeynes Hayır sadece bddk sınavına girebildim yani ona hazırlanmıştım onda da hukuktan barajı geçememiştim onun dışında bir hazırlığım olmadı işte 1 ay öncede vmy hazırlığına başlamıştım sadece
-
@suytres anladım yine de kötü değil geçen yılla bu yıl arasında 12-15 net farkeder muhtemelen. puan olarak 81-82 gelebilir ancak ileri atar mı beni dersen zor görüyorum aynı sıralamalara yakın olabilir.
-
Arkadaşlar sorular ne zamana açıklanır?
-
Bu sene 90 net civarina kaç puan gelir ve sıralama nasıl olur?
-
100 110 arası
-
Geçen sene gkgy 70-75 puan aralığında 94 nete 85 , 102 nete 89 gelmiş arkadaş lar
-
GkGy 50 Net
Hukuk 30 Net
İktisat 18 Net
Maliye 30 Net
Muhasebe 18 Net
Alan toplamda 96 ,gkgy 50 sizce p48 kaç gelir? sıralama ne olur,tahmini olarak yorum yapabilir misiniz -
@ekonomist Bu sene tahminimce ancak 120 üzerine gelecektir bu puan
-
Bence bu işin iyice cılkı çıkmaya başladı biraz daha ileri gidip 140 nete 81 puan gelir denmeye baslanacak diye bekliyorum artik
-
@no33 yok 160
-
En kotu ihtimalle iktisat maliye ve muhasebede her bir testten en az 5 soru var kisilerin hala cevabi o degil bu diye tartistigi ... hal boyleyken 15 soru en az muallaktayken 160 ta 120 nete 90 puan gelmez deniyor hakkaten pes...
-
@flouriess10 benim fikrimce hesapladığını tutturan az kişi olacak
Forumda 30 tane ancak iktisat sorusu tartışılmış ama maşallah 35 iktisat neti bekleyen var dünden beri de diyorum yüksek net bekleyenler kalan soruları izah etsin diye ses seda çıkmadı daha ️ -
Ben de etrafıma göre yorum yapıyorum arkadaşlar bir şekilde. Belki benim etrafımda çok var yapan bilmiyorum, eski öğrenciler oldukları için belki. Yoksa benim de işime gelir 120 nete 90 puan gelmesi
-
@no33 bende eskidim de yine de temkinliyim ki eskiler bu konuda net konuşamaz şahsen ben kendi adıma söyleyim; neyi nereye nasıl işaretledim ya da işaretlediklerim ösym nezdinde doğru olacak mı daha önce çoğu kişinin bile ortak konusu olan birçok sorunun cevabı ösym ne derse o oldu ilk kpssye girdiğimde çok iyi yaptım ohooo dedim Dediğimle kaldım. Yıllar geçtikçe şimdi doğru yapsam bile aman yanlış olabilir düşüncesi ile daha temkinliyim illa yüksek çıkacak hepimizin çevresinden ama binlerin olduğu sınavda sınavın kaderini de bizim çevremizdekiler belirleyemez diye düşünüyorum inşallah hepimiz güzel sonuçlar atanırız. Aldığımız puanlarla atanmak nasip olur daha da yorulmayız
-
@secret Hepimiz atanamayacağiz ne yazık ki Hatta bazı hak edenler atanamazken bazı hak yiyenler atanacak. Ben 3 yıldır bu sınava baş koyduğum için yüksek net yapmak boynumun borcu. Eskiler istisna doğru diyorsunuz. Yeni giren arkadaşların netleri daha belirleyici olacaktır. Bu süreç için dilediğim tek şey hak edenin kazanması, hak yiyenin değil
-
arkadaşlar uçmaya gerek yok. 100 nete 85-86 puan sıralama olarakta 2500-3000 arası olur. 120 net ve üstü de çok rahat derecedir.
-
@muhalba geçen sene aynen bu netlerle 84 aldım. Sıralama 1700 içindeydi. Bu sene hukuk herkese kolay göründüğü için puanı bilemem ama sıralama 4 bin içinde olabilir sizin.
-
@no33 sanmıyorum bence çok bişey farketmez . Geçen sene muhasebe kolaydı ilk defa süre olduğu için yetiştirmedi kimse . Bu sene bir tık daha zordu süreden yana biraz daha antrenman liydik ama sorular seciciydi yine de aşağı yukarı muhasebe için aynı şey geçerli olur diye düşünüyorum . Geçen yıl hukuk zordu maliye kolaydı bu yıl maliye zordu hukuk kolaydı değişen pek bişey bu kısımda da olmaz gibi . İktisata gelince geçen yıl ilk 25 soru zordu sonrası orta halliydi bu yıl ilk 20 kolay sonrası zordu . Sonuç olarak aşaği yukarı aynı nerelere aynı sıralama bekliyorum ben . Belki 80 üzerinde geçen seneye göre biraz daha fazla kişi olabilir .
-
@no33 abartmayın ya o kadar değil yine benzer olur
-
Arkadaşlar bence bu hesaplamalar çok abartılı 90 net üstü yapan 80-84 puanları 100 net üstü yapan 84-89 puanları 110 net üstü yapan 89 üstü puanlar alır. Tabi GK-GY 75 net üstü olması durumunda.