KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@özünönceliği Fakat arada duygusallıkla netlerini fazla tahmin edenler olabilir. Bu yüzden 110-120 netler havada uçuşuyor. Sorular yayınlanınca belli olur ama ben geçen seneye göre netlerin aşırı uçacağını sanmıyorum 10 net oynar max
-
@fernando-reges hukukta istediğimi bulamadım hocam herkes yüksek yapacak değil kolay diye. maliyede 30 üstü muhasebede 25 üstünü yapan biri toplamda 100 net yapsa bile aynı nete sahip birinden 1-2 puan üzerinde alacağını düşünüyorum o 100 netin hangi alandan yapıldığı da önem arz ediyor.
-
alanda 71 net gk 50 netim var arkadaşlar herkes 100 net yazıyor sizce 77 puan gelir mi
-
@jkeynes Geçen seneye göre hukukta adayların geneli doğrularını arttırmıştır hocam bunu demek istedim
-
sorular ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı ?
-
Arkadaşlar 87 GK-GY Alan 70-75-80 net bandında olan birinin p48 puanı ne olur tahmini. Geçen seneye göre yada bu seneki öngörünüze göre.
-
@jkeynes hocam ben geçen sene hiç kimseden hukuktan 38-2 yaptım 37-3 yaptım diyeni görmedim. Geçen sene Türkiyede ilk 50 de olanın bile hukukta 38 neti olacağını hiç sanmıyorum. Zaten yaklaşık 125-130 neti olan ilk 50 ye girmiştir sıralamada. Bu sene hukuk da hocam 80 puan bekleyene 30 netim var diyor diğerleri düşük olsa bile muhasebesi 15 veya 10 adamın ama 25-30 hukuk yapmış. Demekki hukuk da herkese hitap eden soru sayısı geçen seneye göre fazlaymış hocam.
-
@fanyaa07 geçen yıl 77nin 7bin sıralaması vardı fakat bu yıl o sıralamaları çokça geçer 10 bin civarı bi sıralamaya sahip olursunuz sanırım.
-
@suaybg gygk çok iyi ama 6bin dolaylarında bi sıralamanız olabilir, puanı kestiremiyorum.
-
@mbguy Nurettin Bilici hocanin kitabından yüksek ihtimal not almışım, notlarımda var. Ama kendisi de ünv hocasıdır kpss yönelik kaynağından çalışan çok yoktur. Dershanedeki arkadaşlarım da böyle bir ayrıntı hiç görmemişler. Her sene sınavda böyle 2 soru oluyor en az
-
Kpss sınavdan sonra puanların yüksek beklendiği ama sonunda düşük bekleyenlerin kazandığı bir oyundur
-
@circassian
Ya siz şaka misiniz neden insanların aklı ile oynuyorsunuz ayıp bişey ya. Sizin gibi bi sürü kişiyi görüyorum çok yazık -
@rootofallevil hocam 88 nete kaç gelir sizce
-
@orhungulsah 80-82 gelir herhalde
-
@rootofallevil
Sıralama düşük olur ama değil mi -
@orhungulsah muhtemelen
-
@rootofallevil teşekkürler
-
Geçen sene GK GY 63 net alandan ise
Hukuk 25.5
İktisat 22
Maliye 21.5
Muhasebe 9.5 netleriyle 80.15 almıştım sıralama 4700 idi.Bu sene de garip bir sınav oldu tahmini netlerim ise şöyle;
Gk-gy 60
Hukuk 23
İktisat 24
Maliye 25
Muhasebe 22(geçen sene de muhasebeden yüksek aldım diye çıkmıştım sınavdan ama sonradan yaptığım kontroller ile işlem hataları ve göz yanılmaları sebebiyle geçen sene çok kötü gelmişti)Sizce bu sene ne gelir bu puanlara yine 4000 civarı mı olurum acaba veya daha mı yüksek?
-
@suytres 85 ve üzeri bişey die tahmin ediyorum
-
@suytres can alıcı soru şu
bu yıl geçen yıl gibi çalışmıydın ?