KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@ekonomist Benim bu şekildeydi geçen yıl gkgy 62 net 71-72 puan alan iktisat maliye agirlikli olmak uzere 93 net 84,... puan gelmişti
-
110 nete sevinemiyorum doğru düzgün arkadaşlar. 100 neti geçmeyeni dövüyorlar sanırım bu sene ahaha çok garip bir sınavdı hayırlısı olsun hepimiz için
-
@ilanmılano bu sene 65 net gk-gy 108 net alan sence kaç puan getirir?
-
netlerde artış var 100 ile 110 arası yıgılma var gibi
-
burda yazılanlara göre 90 nete 75 puan filan gelecek bu sene, herkes 100 netin üzerine çıkmış tebrik ederim. hakkımızda hayırlısı olsun
-
Geçen yılki sıralamama yazik olcak
-
Kmau Yönetimi kaç net geldi herkesin? Onu da yazabilir misiniz lütfen
-
2017 kpss sonucum
Gy 29-5 Gk 47-10
Hukuk26 6
Iktisat24 7
Maliye34 3
Muhasebe 23 4
P48 puanım 88.96
2018 kpss Geçen yıla göre bence çok kolay netler en az 20-30 oynar -
@rettiger sıralama kaç p48?
-
@bcbc3434 Hocam dengeli dağılmışsa derslere netlerin ve iktisat muhasebe daha iyiyse 90 gelir diyorum ancak hukuk maliye daha yüksekse 85 ustu olur ancak 90 olmaz tahminimce. Bence bu yıl puanlar çok düşmez benzer netlere 1-2 puan asagisi gelir ancak puan oynamalarında çok fazla sıralama farkeder.
-
@bcbc3434 P48 sıralama 485
-
Burada yazılanlara göre yorum yapmak çok mantıklı değil burada toplasan 100 net üzeri yapan kişiler 20 kişiyi geçmez hadi 30 olsun. Sıralamada binlerce kişi var. Geçen seneye göre çok fark olmaz bence.
-
@rintintin Hocam zaten netleri iyi olanlar gelip konusmak istiyor ici icine sigmiyor sinavi kotu gecenler simdi kurs/iş aramaya basladi bile o yuzden burdaki herkesin yuksek olmasi yaniltmasin bizi. benim gecen sene 93 netim vardi kurum sınavlarına calistik yine kpss calistik bos durmadik alanda bu sene 125 net çıktı. gkgy 5-6 net azaldı 62 den 56 civarina düştü. kotu gecen bi arkadasiniza yazin sorular aciklanmis diye ya hatirlamiyorum ben sorulari bakmayacağım der muhtemelen
-
92 93 nete kac gelir sizce arkadaslar
-
129 alan 56gygk net ilk 500 e girerim herhalde
-
hukuk 33 net
iktisat 18 net
maliye 30,5 net
muhasebe 18 net
kamu yönetimi 27 net
genel yetenek-genel kültür 69 net
Allah bereket versin:) -
geçmiş senelerde muhasebede 10 doğruyu göremeyen ben bu sene 18 net yaptıysam herkes netlerini yükseltmiş demektir.
-
@rootofallevil ben bütün muhasebemi yanlış sanıyordum 15-17 arası galiba sevinen bi benimdir bu nete :)))
-
@ilanmılano hocam 90 küsür netim var benimde geçen sene 71 puanım 50 netim vardı ancak bu kadar yükseltebildim o seviyeden gözüm korktu açıkçası
-
@circassian bence muhasebede 15 neti geçene sapmanın da etkisiyle iyi puan gelecek tabi diğer derslerde önem arz ediyor.