KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@buğracaan endiselenme yardirmaya devam
-
10bine kadar guy sansi var bence.
-
@fg94 Sınav kolay olduğu için normal
-
Vergi müfettişliği için 83.7 puan 2300 sıralama yeterli olur mu arkadaşlar.
-
@friedmanmilton yeterli olur ancak alım sayısı da önemli en az 400 kişilik alımda yeterli olur fazlasıyla
-
@rootofallevil vmy ye kpss 27 ile girilebilirmi
-
@rootofallevil sağolun hocam yds yok İngilizcem iyi değil
-
Arkadaşlar merhaba, tebrik ediyorum hepinizi öncelikle
Çeko mezunuyum sgk denetmenliği istiyorum. Bu yıl kursa gittim fakat pek çalışmadım derslerin çoğuna da yabancıydım. P48 puanım 62, p42 72, p3 68. Maliye ve muhasebe netlerim tek haneli.
Kafam çok karışık çok zorlu bir süreç sizce bu yıl tekrar hazırlanayım mı yoksa bırak sen bu işi yapamazsın mı dersiniz. Bu puanlara sahip biri 1 yıl içinde 85 puanı görebilir mi? Tekrar kursa gitmeli miyim? Tecrübeli arkadaşların fikirleri çok önemli teşekkür ederim şimdiden.
-
Kpss 27 ile vmy girelebikirmi
-
@cherry Hocam 85 puan artık Ne yazık ki yetmiyor az alımlardan ötürü.Hedefiniz 88 ve üstü ise ve başarabilirim diyorsanız hazırlanın.Ama diğer türlü sene kaybı olarak düşünüyorum
-
@alangos son ilanda p27 vardı eğer puanın 80 üstüyse başvuru yap belki ilan gelir listeye girersin
-
@friedmanmilton mevcut alıma ek başvuru alırlarsa gelir. çünkü orda zaten hali hazırda başvurmuş olanlar 2000 için dedir kalan 600 kişi için de 2800 e kadar sarkar bence. ama tamamen yeni bi alım için 300 500 lü alımda gelir
-
@baybatur gelmedi
-
Cevap kağıdı görüntüleme açılmış netlerinde eksiklik veya hata olduğunu düşünen varsa baksın
-
coğrafya kaderdir... lanet olsun sana coğrafya... :))
-
@otuzyılsavaşı vatandaşlık hariç tüm genel kültüre lanet olsun :))
-
@MaxMin @otuzyılsavaşı Siz kardeş misiniz? :))
-
@maxmin Kesinlikle katılıyorum. Benden daha düşük alan netine sahip ilk 100'de olan sonuçlar gördüm. Vatandaşlık hariç lanet olası genel kültür yüzünden benim sıralama daha gerilerde.
-
2018 kpss 48 turkiye birincisinin alan neti 145, gkgy neti 80mis. Veeeee ilk senesiymis. Ve ayrica muhasebe neti 39.
Neyse, TANSIYONUM DUSTU -
@1umut alan neti tahminimden 10 net düşükmüş