2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@fg94 o soruda direkt A yaptım ,ortalama değişir maliyet 200 değil 125 olacaktı
-
Ben 70 i geçen kırk kişi olmaz diyodum o kadar zor geldi Matematik bu kadar zorsa uluslar nasıldır diye düşünüp durdum sınavın başında...
-
İktisatta Mobilya sorusu hatalı değil miydi? 0-1-2 üretim düzeylerinde tc birer sıfır fazlaydı ayrıca iki tane de yanlış olan şık vardı bana göre.
-
@akademili aynen cevap a. Ama 0 lar fazla diye iptal ederler mi bilemiyorum
-
açıklanınca gorecez kacla kapamış .5 ordan yanlış 3 ordan desekle olmuyor maalesef .hiç ummadığın yer yanlış çıkıyor .3 4 soru iptal olur .80 üstü kapar mi ?hiç bilmiyorum.
-
80 üstü kapatacağını hiç sanmıyorum kanun dışında başka bişeye çalışmamıştım çalışsam da hiç ölçücü bi sınav değildi. Yanlışların doğruyu götürmemesini de bu tarz sınavlarda doğru bulmuyorum şansı ölçüyo sanki. Ayrıca bizim sınıfta yaşça büyük bir arkadaş süre bitmesine rağmen bi soruda işlem hatası yapmışım çok oyalandım vs diyip boşlarını sallamaya devam etti görevli tutanak tutcam demişti inşallah tutmuştur
-
Bu sınav 80 ı geçerse herkese benden cikelata
-
@akademili B kitapçığında ben de A yaptım umarım doğrudur.
-
@fg94 insallah tutmuştur tutanağı
-
Genel yetenekte bir soru vardı harflerin yerlerini değiştirmiş 5 tane kelimeden hangisi dışarıda kalır sorusu vardı. Bir de daireyi üçe ayırmış sırasıyla 1,2,3 2,4,6 3,6,9 4,8,12 13,7,? Gibi rakamlar vardı, bu iki soruyu ne yaptınız?
-
@ankaragüçlü harfli soru şikago hocam bi’ onu yapabildim.
-
@bebekdinazor ben de onu yaptım ama çok emin olamadan işaretlemiştim. Doğrudur inşallah:D
-
@ankaragüçlü Kolombiya,Paraguay,Cezayir + bir ülke ve şikago vardı. Ben şikago yaptım
-
@ankaragüçlü hocam dairesel soruyu 10 buldum ,diger soruyu da arkadasin dediği gibi isaretledim o soruyu sikago olduğunu simdi öğrendim valla tebrik ediyorum bulanlariben sikago olduğunu anlamadim bile
-
@akademili şıkkı tam hatırlayamıyorum ama ben b yaptım yaparken de baya emindim(b grubu)
-
@cagii ben de toplayıp ikiye böldüm 10 buldum hocam artık şansa mı buldum bilemiyorum. Genel yetenekte çok orijinal sorular vardı. Yazanları tebrik etmek lazım
-
@merve2655 hocam ben a yaptım ama o soruda hem a hem de b şıkkı yanlıştı bana göre.
-
@cagii dairesel sorudan hiçbirşey anlamadım neye göreydi o acaba
-
@gölkentli hocam ben kurum başvurusundaki kapatma puanını kastetmiştim. Kaçırdım da merak ediyorum
-
@öğrenci hangisi anlamsızdır demiyo muydu soruda hatirlatabilir misiniz rica etsem