2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@glzkermn evet mantıklı
-
Şıklardan birinde özelleştirme olan soruyu hatırlayan var mı arkadaşlar ? Maliye politikası araçlarını mı soruyordu yoksa hangisi değildir mi diyordu ?
-
@audit değildiri soruyordu ben de özelleştirme yaptım doğru veya yanlış.
-
@audit özelleştirme kamu geliri diye düşündüm .özelleştirme geliri diye bi gelir var sonuçta .kamu gelirleri maliye politikası aracıdır dedim .Yüzde yüz emin değilim.
-
Dış politikada çok yönlülük sorusunu şıkları ile hatırlayan bir hocam var mı?
-
@bayke Türkiye''nin sömügecilik karşıtı hareketleri desteklemesi, Türkiye'nin iki süpergüç arasındaki yumuşama döneminden faydalanmak istemesi, Tr-Abd ilişkilerindeki sorunlar (2 şık daha vardı )
-
@öğrenci Teşekkür ederim hocam, Tr'nin sovyetlere yakınlaşması mıydı bir diğer şık?
-
@bayke Öyle bir seçenek de vardı galiba ama tam hatırlayamıyorum hocam. Rica ederim.
-
@öğrenci çok yönlülük sorusu gibi 32 sorum hala hafızamın derinliklerinde karanlık kuyular içerisinde, gerçi 20'ye yakın soru mevzuat. Bu 32 sorudan gelecek yanlış sayısı benim bu yarıştaki seyrimi belirleyecek. Inşallah cok geçmeden soru cevaplar yayımlanır.
-
@bayke İnşaallah hocam..
-
Soruyu hazırlayanlar DTÖ'yü Dünya Tuvalet Örgütü (WTO) ile karıştırmış olabilirler mi? zor ihtimal ama o da 2001 tarihli https://tr.wikipedi0.org/wiki/Dünya_Tuvalet_Örgütü
-
@öğrenci Türkiye'nin Arap yarımadası miydi yoksa Arap dünyasıyla yakınlaşmak istemesi vardı ben de onu emin olmamakla birlikte isaretlemistim
-
@islimbot Haahahahha
-
Kurumu aradım sorular yayınlanacak dedi ,ama zaman vermedi.Zaman için üniversiteyi arayın dedi.Aradım ulaşamadım.Bugün açıklanır herhalde.Ek olarak telefonu kapatırken başka üni kalmadı miydi soru hazırlatmak için diye de ekledim,yüzüme kapattı akfjakdk.Kurumla seviyeli bi ilişki yaşıyoruz.
-
Arkadaşlar ek olarak yanlışın doğruyu götürmemesi YSK sınavında olduğu gibi mülakata kalacak kişi sayısının 40 in üstünde olmasına sebep olacak.Çünkü aynı puanı alan kişi sayısı fazla olacak.Mesela YSK da 175 kişi alınacaktı 875 kişi mülakata kalacaktı ama 1000 kişi mülakata çağrıldı.
-
Bu arada sınav öncesi kurumdan birkaç kişi gelmişti sınıfa tüm sınıfları gezdiler heralde başarılar dilediler ama sınıfta çok az kişi olduğu için bozuldular sanki. son beş dk 7 8 kişi daha geldi sınavın yeri o kadar ters olunca anca gelmiş insanlar
-
@gölkentli, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@öğrenci Türkiye'nin Arap yarımadası miydi yoksa Arap dünyasıyla yakınlaşmak istemesi vardı ben de onu emin olmamakla birlikte isaretlemistim
ben sömürge hareketlerine karşı olması yaptım.
-
@audit ben de o şekilde düşündüm:
“Cezayir’in bağımsızlık savaşı döneminde Türkiye bu mücadeleye karşı olmamasına rağmen bağımsızlık savaşı veren Cezayir’e karşı Fransa’yı desteklemiştir. 1954 yılında Cezayir’de olaylar başladıktan sonra Türkiye bu durumu daha çok Fransa’nın bir iç sorunu olarak değerlendirmiştir.“
-
@bayke abd ile sovyet rusya arasındaki ilişkilerin yumuşaması gibi bir şık hatırlıyorum. 1960 lar küba krizi o sıra dolayısıyla gerginlik söz konusu o ikili arasında. Ben o şık yaptım.
-
@yağmur1223, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@bayke abd ile sovyet rusya arasındaki ilişkilerin yumuşaması gibi bir şık hatırlıyorum. 1960 lar küba krizi o sıra dolayısıyla gerginlik söz konusu o ikili arasında. Ben o şık yaptım.
Yumusama dönemini sormuyor muydu ben de sömürgecilikle ilgili sıkı yaptım