2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Sınav nasıldı arkadaşlar bana baya zor geldi mülakata giremem
-
Bana da kanun hariç çok zor geldi
-
Bir sorudada 2-3-5 iki aynı sıkta verilmişti
-
Gelir dağılımında adalete geçen soruda anlatım bozukluğu vardı
-
Ayrıca değişken maliyet sorusunda fazladan 0 vardı ilk 2 üretimde ya da bana baskı hatalı geldi
-
@frustration Kim 500 milyar ister ayarında bi sınavdı 1 saat 15 soru yu çözmekle ugrastim:((4 tanesini felan attım .gk ortaydi .Kanun çok kolaydı bence hiç zorlanmadım.Uluslar da zor değildi .ama ben uluslar mezunuyum .ama yine de ortaydi .sorulari yazmaya gerek olmadığını düşünüyorum çünkü matematik belirleyici olack
-
DTÖ GATT sorusu bence hatalıydı. 1994 veya 1995’te kuruldu DTÖ ama şaklarda yoktu
-
Personel Yönetimi ve Uluslararası Mevuzat sorusu da çıkmadı. İyi ki çalışmadım.
-
@adolf-stalin 657 den cok soru vardı
-
@adolf-stalin 95 yerine 55 yazmışlar evet bence de soru hatalı
-
sayı örgü, sarmal sorusunu yapabilen var mı ?
-
@gölkentli 35 yaptım 198 ilk sıra 207 -216-225 toplamları 216 olması için 35 olması gerekiyordu
-
Büyük sayı olması daha mantıklı diyerek bende 35 yaptim
-
Sizce kaçla kapatır, kaç güne açıklanır?
-
@gölkentli Ya onlar neydi öyle.. 20 dakika uğraştım çıkartamadım.Gereksiz kasıntı bir soru olmus ya da ben göremedim o an...
-
Bu arada bende zorlandım,epey eleyici soru vardı. Kvkk kanunu hariç diğer sorular zordu.
-
@öğrenci vallahi bende öyle o soru yüzünden baş ağrısından ölüyorum
-
Ben zar sorusunda cok zorlandım ya sacma olabilir ama göremediğim ne var şıkları çıkartamadım bir türlü
-
Bir mühendislik öğrencisinin şu sınavdan 70 alabilmesi için bilgisayar elektrik-elektronik ve haberleşme mühendisliği bölümlerinden aynı anda iyi dereceyle mezun olduktan sonra kvkk kanununa çalışması ve bunların yanında edebiyat bilgisi, geniş çaplı coğrafya, matematik, süper örgü soruları çözme yeteneğine ve şansa sahip olması gerekiyordu.
-
@chia87 tek tek zarları yazdım ben anca öyle cıktı 5/12 olacaktı yanlış yapmadıysam