2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Yarına sarkmasa artık açıklasalar. Bütün gün siteyi yenilemekle geçiyor...
-
Tık yoktu sessizdi kvkk adeta ölü gibiydi.
-
Açıklanmasını beklemekten BDDKya odaklanıp çalışamıyorum
-
Aradım şimdi yine bugün açıklanacak en son bilgiye göre dedi, inşallah dedim
-
@yorgun tabi 'inşallah' ı kapatınca dedim.
-
5.30u geçti saat açıklanmaz heralde bu saatten sonra ?
-
Hayatımda gördüğüm en saçma salak kurum kimse kusura bakmasın...! Bu kadar iş bilmezlik olmaz arkadaş.Mülakata kalan arkadaşların Allah yardımcısı olsun bakalım mülakatta sizi neler bekliyor olacak..
-
Süreç en başından belliydi. Yeni âdet "gün içinde açıklanabilir". Ya altı üstü bir sıralama yapacaksın. Uzaya roket göndermeyeceksin.
-
@grejuva mülakat komisyonu için gün ve saatin uygun olması ayarlanması gerekir, gecikmeyi anlarım ama cuma günü en geç pazartesi demişler. bugün de gün içinde açıklanacak dediler. Keşke hiç tarih belirtmeseler, o zaman normal bir şekilde bekleriz.
-
Açıklandı arkadaşlar
-
Çok şükür içerdeyiz, hayırlı olsun hepimize arkadaşlar:))
-
Arkadaşlar şimdi sorum şu ptt mülakatına da girdim ve güzel feçti mülakatım. Diyelim ki kvkk mülakatına kadar açıklanırsa ve arşiv soruşturmasına başlanılırsa sonra kvkk olur da geçiş yapmak istersem mümkün müdür nasıl oluyor hiçbir fikrim yok??
-
@hegia-sophia Ptt ihs'li hocam istifa ederek direkt geçiş yaparsınız. Muvafakiyet vb. şeylerle uğraşmanıza gerek olmaz.
-
Geçmiş olsun herkese, taban puan kaç oldu acaba? 82 ile girmişim ben.
Acaba çalışmasak mı bu kurumda, biraz amatör gibi
-
77 ile mülakata kalınamamış. galiba tahminim olan 79 taban puan oldu. 10 kişi için 50 küsur kişinin mülakata kaldığını düşünüyorum çünkü sorular ayırt edici değildi ve puanlar birbirine çok yakındı
-
@öğrenci pttnin ne olduğunu anlasam ona göre karar vercem de o kadar belirsiz ki. İhs mi daha iyidir 657 mi hiç fikrim yok hocam.
-
@hegia-sophia ptt bir defa kit. Kvkk ise bddk spk tmsf mgk gibi kurumlar üst düzey kurumlardır. Bunlar kolay kolay başka kurumlarla kıyas götürmez.
-
@hayatsinav Az önce ptt'nin sayfasında kurum sunumuna bakıyordum hocam ilerleyen süreçte ptt'Nin de üst kurul olması düşünülüyormus. Kvkk'ya göre daha köklü ve oturmuş bir kurum sonuçta.
-
@hegia-sophia Maalesef uzman yardımcılığı yönetmeliği yok elimiz de, ilerleyen süreçte oranın da üst kurul olma durumu varmış ve uluslararası bir firma haline gelmeyi planlıyorlar sanırım. Kariyer açısından güzel olabilir fakat su an net bir şey söylemek zor.
-
@öğrenci şahsi fikrim böyle üst kurul olma projeksiyonları her daim vardır. Her kurum üst kurul olma vizyonuna sahip olmak ister. Bir zamanlar masak da üst kurul olacak deniliyordu. Ayrıca üst kurul kapsamına baktığımızda ptt nin üst kurul olması lu aşamada çok zor. Çünkü ptt statüsü ve yüklendiği misyon çok farklı.