2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@hegia-sophia iibf 12-13 aralık tarihlerinde. hukuk ne zaman ki?
-
@islimbot o zaman yanlış bilgi verdim hocam bi an nedense aynı tarihler diye algıladım alakası yokmuş 21 aralık hukuk kusura bakmayın
-
Mühendislik tarihleri ne zaman arkadaşlar? Benim 24 ünde.
-
@rmazandavulcusu 25 inde benim de. Haftaya dağıtmışlar heralde.
-
o zaman herkesinki tüm mülakatlar bitince mi açıklanır ?
-
@ekeblad muhtemelen öyle olur ama biraz bekletirler diye düşünüyorum.
-
@ekeblad o zaman mühendislerin mülakatlarının bitiminden sonra 2 ay hesaplar sonra da ne zaman açıklanacak diye beklemeye başlarız. yani şubat sonu açıklanmasını bekleyebiliriz
-
@islimbot işte aralık sonu bütün mülakatlar bitecek ,ocak da geçer ama şubat başı olur bence .
bu arada islimbot senin puanın da 80 olmuş mu?
-
@ekeblad bence de şubat başı açıklanır, bu arada ibf den 40 dan fazla kişi kalmıştır mülakata muhtemelen ama gelmeyen de olabilir, bir arkadaş başka bir kurum mülakatını kazandı mesela kvkk mülakatına katılmayacağını söyledi. Bu durumda olanlar da olabilir. Bakalım hayırlısı..
-
@ekeblad şubat başı nasıl olsun? mülakatlar bittikten 5 hafta sonra hemen açıklanırmı ki? örnek var mı? evet 80
-
@islimbot mulakatlar 5 hafta sonra açıklanır diye bi madde mi var ?
-
@ekeblad siz dediniz ya, mülakatlar şubat başı açıklanır, ben de mühendislerin mülakatının biteceği 25 aralık tarihini baz alarak hesaplayınca yaklaşık 5 hafta gibi bir süre oldu ve 5 hafta sonra açıklanır mı diye size sordum. belki iibf mülakat tarihini baz alarak şubat başı tahminini yaptınız bilemiyorum.
forumda görüyorum hep, minimum 2 ay sonra açıklandığından şubat sonu açıklanır diye tahminde bulundum. sonuçta iibf,müh,hukuk hepsinin mülakatı bitince değerlendirilme yapılır ve asillerle yedeklere gvs yapılmaya başlanır diye biliyorum ama nasıl olacak emin değilim.
-
Arkadaşlar mülakatta ingilizce bölüm olur mu? Öngörüleriniz ne yönde?
-
@islimbot en son merkez göç mülakatı mayıs ortasında olmuştu diye hatırlıyorum ,haziran sonu gibi açıklanmış temmuzda işe başlamışlardı,yanlış hatırlamıyorsam süreç takriben böyleydi. bakalım bizde ne olacak,hayırlısı.
-
Alım sayısı az umarım daha erken açıklanır ve bir an önce işe başlatırlar.
-
@yorgun o zaman şubat 15'ten sonra mülakatların açıklanması için beklentiye girmeliyiz. sağ olun
-
@bayke ingilizce konuşma mı? ben olmaz diye düşünüyorum ama inşallah olmaz hocam pronunciation yok bende
-
@islimbot ya belki erken açıklarlar diye dedim .dedim aralık ayında biterse ocak ta sonuçlandırsalar şubat başı olur diye düşündüm :))
-
@yorgun hangimizde var ki o .puan var ama konuşma yok
-
@ekeblad malesef öyle hocam.