2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
arkadaşlar kvkk hangi bakana bağlı ilgili bakan kimdir?
-
@yorgun ptt hukuk mülakatında bana bir anda sordular. Why ptt dediler. Ptt yi ingilizce olarak söylesem çok mu şov yaparım diye düşünürken connectiondan girdim en son ilginiz nereden geliyor dediler. Yani olay I need a job yerine iki caf caflı söz atıp cümle kurmaya çalışmak olunca küçük hataları göz ardı ediyorlar. Why kvkk düşünüp gitmekte fayda var. Personal information kilit kelime ikilisi bence.
-
@hegia-sophia bir anda in english mi dediler hocam,ben baya afallar kalırdım. Evet biraz pratik yapmakta fayda var o zaman. Herşeye hazır olmak gerekiyor sanırım,teşekkürler hocam tavsiyeniz için
-
@hegia-sophia because I like the ptt denecek zamanmış hocam Kendileri biliyorlar mıydı acaba?
-
@hegia-sophia Adalet Bakanlığı'na bağlı diye biliyorum.
-
Önceden Başbakanlık ile ilişkiliymiş ama şu an Cumhurbaşkanlığı olabilir.
-
http://www.adalet.gov.tr/bakanlik/TeskilatYapisi/
Adalet bakanlığı ile ilişkili arkadaşlar -
Arkadaşlar ingilizce ve başka 2 dilde daha kendimi takdim etmeye hazırlanıyorum.Olur da Recep İvedik'in; denizde 150 çeşit balık yaşıyor diyen rehbere "Say lan" dediği gibi bir taleple karşılaşırsam hazırlıksız yakalanmayayım diye Ingilizce telaffuz hususunda herhangi bir konuşma kulübüne yazılan var mı? Kurum ingilizceye ne kadar ağırlık verir?
-
@bayke Fransızca var mı aralarında.
-
@bayke çok değil mi ya
-
hukukçular mülakat için ne yapıyorsunuz acil ipucu verin hiçbir şeyden haberim yok
-
@falcon9 hakimliğe çalışıyorum hocam ya nasip yanında gider heralde mülakatta Sizin tarih ne zaman ?
-
@hegia-sophia 21 indeymiş kazandığımı dün öğrendim bende
-
@falcon9 iyiymiş hocam
-
nelere bakayım biraz yardımcı olun lütfen hiçbir bilgim yok mülakatla alakalı
-
@pecheur fransızca yok hocam
-
Arkadaşlar mülakata giderken yanımızda neleri götürcez?
-
@hegia-sophia sadece kimlik diye biliyorum
-
Ne çalışıyorsunuz, bakacak bir şey bulamıyorum ben. Bütçe filan mı çalışıcaz şu saatten sonra. Mevzuatı okuyorum sadece.
-
mühendizler ne çalışıyosunuz