2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
benim de 79 arkadaşlar şansımız var mı 80 altına bilmiyorum :((
-
@akademili seçme seçilme ile ilgili vardı
-
bir de 75 kişi oy kullanmış ama grupta o kadar kişi yok keşke oy kullananların adı yazsa.
-
@ekeblad sabote eden olmus tur kesin
-
@ekeblad @sbf13 hiçbir sabotaj olmadığını varsayarsak oy kullanan 77 kişinin 14'ü 80 ve üzerinde almış. sınava 195 kişinin girdiğini kabul edersek 36. kişinin puanı 80 olur ve 11 tane 79 alan kişi de mülakata kalır ve mülakata en az 47 kişi kalır.
ancak sonuca bakmak için oy veren 15 kişinin 10'unun sınava girmediğini varsayarsak o zaman 40. kişinin puanı 80 oluyor. bence benim gibi 79 alanlar ya son sıradan girer ya da 80 veya 81'le kapatacağı için kılpayı kaçırır. ya 83-84 alsaydık kesin gelir rahat olurduk ya da 73-75 alsaydık da kesin gelmez diye yine rahat olurduk
-
Burda isimleri yazıp sıralama yapsak belki daha sağlıklı bir fikir verebilir ne dersiniz arkadaşlar?
-
@islimbot ama şunu da bilmiyoruz mesela benim paunım 79 .ama 21 yanlışım var .bu yanlışlar içinde gatt sorusunu 1955 li şıkkı işaretlemedim .1995 e en yakın 1971 vardı onu işaretledim .ve bu yanlış kabul edildi .ama belki de başkası 1955 i işaretledi ve sistem bunu doğru kabul etti. şimdi bu soru iptal edilince benim puanım 80 olacak ama o arkadaşın puanı aynı kalacak .böyle böyle sıralamalar değişebilir .
ve bence kurumun yaptığı hata puanları açıklamak .çünkü 1 soru bile iptal edilse tüm dengeler değişecek .4 soru iptal edilse olacakları düşünebiliyor musunuz ? -
@ekeblad katılıyorum.Kesinlikle yanlış sorular iptal edilmeli
-
Arkadaşlar kesinlikle İibf için sınavda yanlış şeyler var.Kurumu aradım yetkili bir kişi ile görüştüm.Yanlış sorular olduğunu ve soruların açıklanmadığını söyledim.Her sorunun 1 puan olarak hesaplandigini ilettim.Yetkılı kişi tüm alanlarda katsayı belirlenmişti 1 soru 1 puan olamaz dedi.Üniversiteyi arayıp durumu bildirin dedi, bende üniversite bizi muhatap almıyor siz talimat veremez misiniz dedim.Biz sınav süreci dışındayız o yüzden bir şey yapamayız en iyi yapabileceğimiz şey seneye bu kuruma soru hazirlatmamak olur dedi ve üniversitelerin sınav sorularını yayınlamama yetkisi var dedi.Siz en kısa sürede soruların neden yayınlanmadıgini, puanlamanin nasıl yapıldığını ve yanlış soruları hatırladığınız kadarıyla tek dilekçe halinde verin dedi.Bizim bu süreçte yapmamız gereken Ankara da ki arkadaşların bunları tek dilekcede maddeler halinde yazıp kurumu ulaştırmaları olur.Ya da ortak bir dilekçe yazalım herkes göndersin posta yoluyla vs.Ek olarak sürekli kurumu ve üniversiteyi arayıp baskı yapmamız lazım..YAZIKLAR OLSUN YBÜ #Ybukapatılsın
-
Dilekçeye eklenecek yanlış sorular ;
1-Akarsular sorusu(şıklar aynıydı)
2-Gatt-wto sorusu
3-Maliye politıkası araçları sorusu(hepsi araçtı)
4-Iktisat da bahsedilen soru
Aklıma gelenler bunlar ekleme yapabilirsiniz. -
@akademili maliye politikası sorusu hepsi aracı degildir bir sık amac ile aracı arasındaki catısmaydı o soruda hata yok ama stagflasyonu sorusu kesinlikle hatalı iki şık da dogru
-
@akademili İktisattaki sorudan kastınız tablolu soru mu? Ben o soruda sıfırların fazla olduğunu fark edemedim mesela o da eklenmeli.
-
@sbf13 Hayır amaç araç çatışması sorusu farklıydı, baska bir soruda araçları soruyordu ,özelleştirme, gelirler politikasi ,borçlanma, vergiler,bütçe..Bunların maliye politikası aracıdır.Stagflasyon sorusunda ben hata göremedim.Direkt Gelirler politikası (heteredosk) politıkayı isaretledim.Ama siz yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız ekleyin tabiı hocam.
-
@beyhude aynen o da yanlıs ya sınavda hatalı sorular yüzünden o kadar vakit kaybe
ttik ki -
@beyhude evet hocam o sorudan bahsediyorum.
-
hangisi seçimde oy kullanamaz sorusu da yanlış değil miydi?şıklarda 18 yaşından küçükler vardı ,hükümlü biri vardı
-
@ekeblad o soruyu ben de cok düşündüm içinden cıkamadım
-
@akademili senin puan kaç geldi hocam
-
@ekeblad 84 beklediğim sınavdan 75 geldi hocam..
-
arkadaşlar bu itiraz sürecini degerlendirmeliyiz hem sorularin yayinlanmasi icin hem de yanlis sorularin iptali icin dilekceler yazilmali bi arkadaş hepsini derleyip bi dilekce ornegi hazirlayabilirse hepimiz ortak olarak o dilekceyi gönderir baskı yapariz ve sonuc alabiliriz boş birakmamaliyiz özellikle ankaradaki arkadaşlardan vakti olanlar üniversiteye gidip direk yuz yüze bu konu hakkinda bilgi alirsa cok daha guzel ve etkili olabilir