2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@akademili valla hocam bence o hatalı soruları da yanlış saymiştir bunlar .
-
İtiraz yeri de cubukmus gidemeyelim diye heralde
-
arkadaşlar itiraz eden dilekçe yazan arayan herhangi bi bilgi alan var midir acaba itirazlar ve dilekceler burda paylasilirsa örnek olmasi acisindan iyi olur düşünüyorum ama..
-
Hukuktan giren arkadaşlar soruları hatırlayan var mı sanki bizde de vardı bir şeyler?
-
@arven16, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
https://www.strawpoll.me/16758152/r görmeyen olur diye tekrar paylaşıyorum. Oy kullanan arkadaşlar tekrar kullanmasın(Anket İİBF bölümünden girenler için açılmıştır)
şu ankete katılıp da sadece görmek için oy verenleri çıkarıp 190 kişiye oranlarsak 80'le kapatıyor ama sadece yüksek yapanlar foruma giriyor dersek 79'la kapatacak. hiç 78 olmaması da çok ilginç ama duruma göre 77'nin bile şansı var. 80 ve üzerinde olanlar çok şanslı bence. onların mülakat garanti
-
@islimbot benim 80 ama nedense 81 ya da 82 ile kapatacagini düşünüyorum.
-
@öğrenci 79 alan 11 kişinin olup 78 alan kimsenin olmaması sizce de ilginç değil mi? sırf bu yüzden 79'la umutlanıyor insan
-
ben de 80 le felan kapatacağını düşünüyorum .
-
bi de hani nerde bu 90 kişi onu da anlamış değilim .şurda bi avuç kişiyiz.aslında yorum olarak yazsak daha iyi olmaz mı ? iibf olarak ????
-
@ekeblad benim 79 mesela
-
@ekeblad yazalım en azından forum listesi oluşsun 77 benimki
-
@ekeblad ben ankete güvenmiyorum hocam. Burdan önceki iletilerde puanlarını yazan arkadaşları da ekleyip yazalım bakalım.
-
@ekeblad ben sabote eden kişilerin olduğunu düşünüyorum özellikle 80 üstüler ya da öyle umut ediyor olabilirim
-
Surda 80 üstü yazan 5 6 kişi var
-
75 benim de
-
Herkes yazsin arkadaşlar ben toparlarim.
-
@ekeblad yazıyorum ben şimdi hocam.
-
fg94 84
bebekdinazor 83
öğrenci 80
İslimbot 79
ekeblad 79
Yağmur1223 79
Bayke 77
Keynes baba 77
Ceks74 77
Akademili 75
Sbf13 75
İpekaslan 73
Beyhude 73
cyberthought 73
Audit 72 -
@yağmur1223 atladığım olduysa ekleyelim arkadaşlar. Özelden konuştuğum arkadaşları eklemedim, dilerlerse ekleyeyim.
-
@yağmur1223 isim vermeden kodlayarak paylaşabilirsin aslında .x1 x2 gibi