2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Yazılı sınav ama test olacak:))
-
Yanlış doğruyu götürüyor mu var midir bilen ? İlanda yazmıyor, ilanda yazmiyorsa nereden bilceksiniz gerçi sinav basvuru belgesi yayinlanmis haberiniz olsun
-
@wasp61 hocam bu sınav kurumun açtığı ilk sınav olduğu için sanırım sınav anında öğrenecez doğru yanlışı götürüyor mu götürmüyor mu
-
@wasp61 p38 87 ve sıralama 800 lerde öyle mi ?hangi yıl puanı bu hocam ?benim p38 86.2 ve siralama 312
-
kaca kadar düşer sizce arkadaslar ?86 ya gelme ihtimali var mı ?
-
@ceks74, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
2017 p38 86,768 sıra 517
2018 p38 86,528 sıra 274 bu ne saçma bi sonuç oldu benim için. şimdi ben 2017 ile başvurmalıyım değil mi dostlar ? sizce şansı nedir ?
2017 puanları kafamı karıştırıyor. iki yılın kıyaslaması böyle ilginç olacak bence. az önce formu doldurum 2017 puanını yazdım hayırlısı olsun
-
@voice böyle bir şeye imkan yok az önce puanlarımı paylaştım tekrar.
-
@ceks74 hocam forumda fotoğraf kısmını ne yaptınız ya da yapacaksınız?
-
@yağmur1223 formu çıkarttıktan sonra yapistiracagim.
-
@ceks74 tamamdır hocam sağolun.vesikalık da iştenmiş acaba dedim biz öylece vericez mi fotoğraf yapıştırmadan.
-
arkadaşlar gecen sene yasama uzman yardımcısı alımı yapıldı. ve C seviye yds sartı ıstendı. 13 kişilik alımda iibfden 4 katı mulakata cagrıldı ve KPSS P34 puan türünden sadece 64 aday başvuru yapabildi ve taban puan 85,44882 puanda kaldı. şimdi siz nasıl 87 88 gibi puanlardan söz edebiliyorsunuz? ve bu alımda 200 kişi cagrılacak sınava. varın sız dusununn puan kaca duser. ve bu 14 kişi de işe alındı. yanı onlarda artık rakıbımız degil. ben bu sınavın 83 civarı kapatacagını dusunuyorum.
-
iibfli olupda yds puanına sahıp birey sayısı cok az arkadaslar. sahsen benım 90 puanlı tanıdıgım 8 10 arkadasımın hiçbirinde yds puanı yok.
-
Yds şart oldu kamu yönetimi ağırlıklı puanlarım 89-90 civarı yds olmadığından bu tarz kurumlara giremiyorum. İlk iş ya aralığa kadar ya da 2019 bahar sınavına kadar yds den 70 almak gerisi nasıl olsa gelir
-
Arkadaşlar merhaba öncelikle, aranızda hem bu sınava, hem de rekabet kurumunun sınavına hazırlanmayı düşünenler var mı, eğer varsa nasıl bi hazırlık stratejisi izleyeceksiniz? Buyurun sohbete
-
Tahminimce test okur, çok da uğraştırmazlar kendilerini de
-
@kaanufuk25 test zaten hocam sınav
-
@voice hocam mesajimin altina duzeltme yaptım, 83 puan 800 siralamam p38
-
@ankaragüçlü ben oluyorum kendisi üstelik tcmbye de başvurdum. Neye çalışsam diye düşünmekten çalışamıyorum. Öncelikle ortak alanlara çalışmak mantıklı galiba
-
@fg94 aynen hocam tcmb ye ben de başvurdum. Hepsi de yakın zamanlara denk geldi malesef
-
arkadaşlar idare hukuku diyor ama acaba iyuk var mı ?