2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@preacher çok zor. Ama başvur sen yine de
-
P33 84,321 sıralama 835, umut var mı dostlar?
-
84.46 ile başvuracağım ben de. Umut var mı bilmiyorum
-
Personel yönetimi, Uluslararası ilişkiler, uluslararası kuruluşlar, Türk dış politikası, siyasi tarihe nasıl çalışacaksınız sınava kalınca
-
@aysecelik Hocam bende editörü Erhan Arda olan uluslararası ilişkiler kitabı var, sıralama 835 e kadar düşerse elimdeki kitaptan çalışacağım.
-
185 .sıralama ile basvuramiyorum artık yds çalışmaktan başka yol kalmadı. Zati ilan yok bu şekilde de kaçırınca canım yanıyor
-
@aroma
64. sıralama ile başvuramıyorum ben de lanet olası yds yüzünden -
Dostlar başlayalım şu yds ye artık
-
Yds için bol bol okuyun arkadaşlar, ben çizgi romanlarla grammer oturttum cümleler daha basit oluyor.
Harry Potter serisinin 6.kitabında da yanlış hatırlamıyorsam 73.75 aldım.
Tabii kpss a ile birlikte götürdüğümden biraz geç oldu ama sıkı çalışmayla olmayacak şey değil hiç temelim yoktu ben bile yaptıysam herkes yapar -
@otuzyılsavaşı yds çalışmaktan başka bi seçenek kalmadı sanki bize.Bu puanlara yazık olmamalı. Yaa kurumlar dguy mhuy gibi en azından yeterlilik sürecinde şart olarak istese bizde yanmayiz
-
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi soruları hazırlayacak sanırım. Daha önce başka kurumda bu üniversitenin sorularını deneyimleyen var mı? Gazisem'e alışkınız da bakalım burası nasıl olacak, inşallah gereksiz bir zorluk olmaz...
-
Ben de basvuramiyorum YDS m yok ama puan var sayılır. Gerçekten ukte biriktiriyorum her ilanla... Tedas misafirhanesinin balkonuna çıkınca bir baktım bu kurum, çektim hemen paylaşayım içimde kalmasin
-
Birincinin puanı 93 imis bilemedim kaca düşer benim de 81 ama pek umut yok
-
@aroma
doğru diyorsun hocam lakin bir türlü yds'ye zaman gelmiyor/gelemiyor.puanlara da çok yazık oluyor ki yds yüzünden yasam uzm. da başvuramadım(94 puan 67 sıralama ile) şimdi de dguy'u bekliyorum vs.. bazı kurumlar 1 yıl içinde istese bile razıyım ama o da yok Allah'tan dguy falan 3 + 2 yıl içinde istiyor..bazı kurumların giriş yds şartını kaldırması imkansız duruyor ancak bazı kurumlar bu durumu değiştirir inşallah... -
@falanfilan hazinenin karsisiymis vay be sayistayin arka tarafının demek Ya allah hocam sağolun
-
@otuzyılsavaşı bu seneki sonucunuz mu 2017 mi
-
@ceks74 hazine sayistay mi bu kurumun önünde heralde, hiç bilmiyorum hocam oraları arkası enerji Bakanlığı bir bunu gördüm. Onun karşısında milli kütüphane var
-
@sbf13
P33: 90,6 (64) bu seneki
P19: 94,3 (67) geçen seneki -
Bazen seçim yapmak gerekiyor yds uğruna kpss puanından feda ettim ama çok sınava girdim sayesinde.
Uzun vadeli düşünenler arkadaşlar ne zaman başlasa kardır. -
@falanfilan yeri güzel görünüyo 84 lere düşerse kişisel verileri koruma kanununu hatmetmek lazım