2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@paretowilfredo
ama iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler -
@edi Gönlünüzden geçen ne ise o olsun dostum. Güzel gelecekte buluşmak dileği ile.
-
sınav vakti gelsin istişareye başlayalım dostlar şu anlık mevzuat konusunda ne çıkabilir tartışılabilir gibi kalan şeyler bildiğimiz tarzda.
-
@genclerbirlikli sayıştay denetçisi misiniz yoksa ? kvkk nın karşısında o var
-
Keşke Eylül YDS sonuçları açıklandıktan sonraya kadar başvuru olsaydı.
-
@emregular değilim hocam karşısında bi çok kurum var
-
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve diğer düzenlemeler, kişisel verilerin korunması ile ilgili uluslararası mevzuat ve uygulamalar (%20)
Bununla ilgili nerelerden tam olarak sorumluyuz bilen yardımcı olabilecek var mi ?
-
Arkadaşlar YDS ve denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen sınavlar demiş ilanda, YÖKDİL kabul ediliyor mu bu sınavda bilgisi olan var mı?
-
@icav Hayır yök dil sınavının eş değerliliği yok.
-
@öğrenci tamamdır sağolun.
-
Kacla kapatir arkadaslae tahminen
-
100 net alan 90 yds ye gelir mi ona gore calisayim sinava arkadaslar kacla kapatir tahminen
-
@icav Hocam ben kurumu aradım yökdil konusunda bi kesinlik yok dendi, sizin puanınız kaçtı?
-
@bianconeri 100 nete gelir mi gelmez mi bilemiyorum ama yds puanınız asgariyi sağladıktan sonra önemli değil hocam. 70 yds başvuru şartı, bu puanınız varsa başvuru yaparsınız. 70'den yukarısı çok önemli değil. Belki mülakat komisyonu dikkat eder ama o epey sonraki iş...
Şahsen 100 nete geleceğini düşünüyorum.
-
@öğrenci, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@icav Hayır yök dil sınavının eş değerliliği yok.
Hocam bu bilgiyi nereden edindiniz ?
-
@politics06 YÖKDİL ile YDS'nin denkliği yoktur hocam. YÖKDİL en başından beri akademik bir sınavdır ve özellikle merkez uzmanlık gibi önemli pozisyonlarda kullanılamaz. Şu ana kadar YÖKDİL'i kabul eden tek kurum PTT oldu, o da kurumun yabancı dil konusundaki acemiliğine denk geldi sanırım.
-
@rmazandavulcusu anlıyorum hocam, kurumu aradığımda bu konuda bi kesinlik yok dediler ondan buraya da yazayım dedim
-
@politics06 Aslında bu bilgi Osym tarafından yapılan açıklamadır. Benzer açıklamayı Yök de yaptı. Buna göre Yökdil sınavı sadece üniversitelerde yüksek lisans,doktora,araştırma görevlisi alımı, doçentlik şartı gibi durumlarda kabul edilecektir diye. Sonuç olarak 1 yıldır takip edebildiğim kadarıyla 2 yer hariç yök dil ve yds eş değer kabul edilmedi. Sadece Maarif vakfı ve son alımda Ptt yök dil sınavlarını kabul etti.Bunun haricinde kamu kurumlarının hiç biri yökdili eş değer olarak kabul etmedi.
-
@öğrenci Maarif Vakfı ve PTT bildiğim kadarıyla benzer maaş verse de 657'ye tabi çalıştırmıyor. O nedenle sui generis uygulama yapmış olabilirler. Ancak KVKK uzmanı gibi Adalet uzmanına denk olan a grubu merkez kadrolarda YÖKDİL'in kabul edilmesi infial yaratır bence. YDS ile YÖKDİL arasında bariz zorluk farkı var. Zaten YÖKDİL akademisyenlerin doktora yeterliliği sağlamasında ya da insanların dil şartı olan yüksek lisans programlarına başvurularında kolaylık olsun diye getirildi. Kamuda dil tazminatı da YDS puanına göre veriliyor. Yoksa YDS puanı 70 olanlar rahatlıkla YÖKDİL sınavından 90 üstü puanlar alarak normalden daha yüksek dil tazminatlarını ceplerine atarlardı
-
@rmazandavulcusu arkadaşa katılmakla birlikte merkez uzmanlığını önemli nitelikli görüp akademisyenliği önemsiz görmesi enteresan yökdil 55 ile doçent olunurken yds 65 ile merkez uzmanı olamayan var:) akademisyenlik bence önemli bir meslek ancak hocalarımız kalitesiz olduğu için ve yard doç lukta takılıp kalınıldığı için yökdil diye saçma sınav getirdiler ha yds ne kadar mantıklı tartışılır speakingin writing in listeningin olmadığı bir sınava açıkçası ben dil yeterliliğini ölçüyor diyemem bence yds ve yökdilin kaldırılıp toefl e-ielts tarzı bir sınav sistemine geçilmesi gerekir yds 80i olup iki kelimeyi biraraya getiremeyip konuşamayan ya da ingilizce bir konuşmayı dinleyip bir şey anlayamayan birçok insan var sınav sistemimiz çok yanlış