2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@öğrenci eyvallah hocam sağolasın
-
@öğrenci alırken kalmadı ama uzman olabilmek yds c seviyesi şartı var yoksa uzman olamıyosun vhki olarak atanıyorsun
-
@emregular dogrudur hocam. Ben epdk BTK felan yds istemeyince son alımlarda epey şaşırmıştim. Artık uzmanlık sürecinde halloluyor sanırım.
-
@öğrenci epdk tam komedi ya yazılı sınav bile yapmıyor direkt mülakat nasıl üst kurul anlamadım. Aynen öyle işe girince hallediyor insanlar bi şekilde kursa gidip falan vhki olarak atanan daha duymadım hiç inşallah da duymayız yazık olur yani insanlara o kadar emekler veriliyor.
-
@mukankasako e yds yoksa bende yokum geçerli geçerli rahat olun geçen sene rtük uzman yard. ilanında da baya tartışılmıştı geçerli yani rahat olun. Geçerli en az alınması gereken puanları yazıyorum eyds 70 yds 70 toefl 84 pte 71
-
Kurumun yaklaşık 1,5 yıl önce açıldığını biliyoruz bunun dışında detaylı bilgi sahibi olanlar var mı?
-
@piraye
balgat ziyabey caddesinde -
@piraye kurumdaki masamdan dışarı bakınca binanın üstündeki tabelasını görüyorum benim hakkındaki bilgim bu kadar
-
Bir daha meslek tanıtımı yazmayacağım
-
@paretowilfredo milletce okumuyoruz
-
@paretowilfredo Ama okuyanlar da var. Hatta çalışmasını ona göre yönlendirenler:)
-
@paretowilfredo
affınıza sığınarak; eksiklikleri tamamladık hocam üzülmeyin -
@küçükarabalık
aynen katılıyorum. bu siteyle tanışmam çok geç olsa da paretowilfredo sayesinde çalışmalarıma çekidüzen verdim ve girdiğim sınavdan umutluyum -
Kimsenin ilgisini cekmedi sanırım ilan kala kapatır acaba? 80lere düser mi?ibbf için
-
Sınavı neden cumartesi yaparlar aklım almıyor yahu.
-
@paretowilfredo Ben okuyanlardanım, yazmaya devam edin bence Yazdıklarınız dışında bilgi var mı diye sordum
-
@sbf13 daha başvurular başlamadı ki başlıkta bolca yazılsın
-
2018 kpss sonuçları bekleniyor. Gerçi benim yds puanım yok
-
@edi @küçükarabalık Var olun dostlar. Faydamız olduysa, güzel bir şeyler ile dokunabildikse ne mutlu bize.
@piraye Günahını almışım dostum o vakit. valla ilk promosyon alinacak artik siz yerlesin inşallah detaylari sizle istisare ederek tamamlayalim ben bu kadar toplayabildim simdilik.
-
@paretowilfredo
ben yokum burda hocam sadece göz attım açıklamalarınıza ve sonrasında daha çok bilgi talep eden arkadaşa arzda bulundum