2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@Hegia-sophia bilgisayar mühendisliği mi ? Bende kazandım pazartesi evrak vericem
-
@garfield, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@Hegia-sophia bilgisayar mühendisliği mi ? Bende kazandım pazartesi evrak vericem
Sonuçlar açıklandımı siz nerden biliyorsunuz?
-
@zigana yukarıdaki arkadaş ptt'den bahsediyor
-
@islimbot anladım. Ama heyecanlanıyoz. Ben mi yanlış yere bakıyorum diyorum. Refesh yapa yapa f5 i bozacağım...
-
Bu hafta kurumu arayan bilgi alan oldu mu arkadaşlar ?
-
@ttolga3 öğlen aradım aynı şeyi söylediler gene komisyon değerlendirme aşamasındaymış ne zaman açıklanacağı belli değilmiş
-
Bir ay oldu hala ses yok sabrım da moralim de tükendi artık beklemekten yoruldum...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
-
Arkadaşlar az önce aradım kurumu belli bir tarih veremiyoruz şu anda dediler peki en geç ne zamana kadar açıklanır diye sorduğumda ise en geç bir hafta dedi. Geri sayım yapabiliriz artık
-
Kimlerin kazandığı zaten bellidir. Bir ay değerlendirme mi olur? Bu her kurumda böyle. Nedense geç açıklanıyor sürekli. Bir yasal düzenleme yapsınlar, bu sınav sonuçları en geç 15 iş günü içerisinde filan açıklansın. İnsanlar gidecek mi, kalacak mı, kazanacak mı, başka sınavlara çalışacak mı, başvuracak mı, her şey buna bağlı. Ama en iyi ihtimalle aylar sürüyor bu süreçler. Ekim'de yazılı sınava girdik. Ocak bitiyor, kazandık mı belli değil.
-
@zapo Aynen öyle hocam, o kadar geç açıklanıyor ki insan bazen girdiği mülakatı bile unutuyor.
-
@siyasalcowfest 1 hafta sonra kesin açıklanacak öyle mi?
-
@siyasalcowfest telefonda "mülakata kalanlar perşembe ya da açıklanacak ama olmazsa en geç pazartesi "demişlerdi ama salı akşam 21'de duyurularda pazartesinin tarihiyle açıklanmıştı. şimdi 25 ocak cuma gününe mi beklentiye girelim? sanki tarih vermese daha iyi gibi
burayı bekleyenler yds ile normalden daha düşük puanla girenler olduğu için mgk-kdk-bilim sanayi gibi yerleri bekleyenlerden daha ayrı bir konumda. sanki burayı bekleyenler sadece burayı bekliyor ve yedekler açıklanınca yedeklere sıra gelmeyebilir -
@islimbot muhtemelen öyle olacak. Burası pttnin yedeklerine yarayacak gibi duruyor.
-
@islimbot yedek belirleyecekleri kesin mi ?
-
@fg94 ilanda asilin yarısı kadar yedek belirlenir diyordu MGK gibi en baştan yedek belirlemeyeceğim demiyor ama haklı da olabilirsiniz. asil kadrosu bile boş kalabilir. yedek olmasa da bilemeyiz ki liste açıklanmadığı için
-
@islimbot aynen yedeklere sıra gelmeyebilir .aslına bakarsanız geç açıklamaları daha iyi olurdu çünkü o zamana kadar 4 5 yerin mülakatı yapılmış olurdu.ne zaman açıklanacak diye sormak ve insanların aklına bunu düşürmek de doğru değil .kurum yeni olduğu için bu aramaları bile dikkate alabilir .arıyoruz ama kesin listede miyiz bilmiyoruz .sonuçta 40 kişinin 30 u elenecek .10 kişinin 5 i referanslı olsa-ki iyi ihtimal -5 kişilik şans kalacak .o yüzden ben açıklansın açıklansın diye hiç çabalamam .açıklansa alınmasan ya da açıklanmasa öylece beklesen ders çalışmayacak mısın ?her türlü ders çalışıyosun artık .o mülakatı bekleyim bu mülakatı bekleyim BÖYLE Bİ ŞEY YOK BİTTİ .benim burası olursa bıçak gibi keserim çalışmayı ama olmazsa kaldığım yerden devam ederim .devam etmek daha kolay çünkü
-
Kaymakamlık, KDK, Rekabet Kurumu, MGK gibi yerler daha sonuçlanmadı. Buraya başvuranların çoğu MGK’da da listededir diye düşünüyorum. MGK mülakatları da daha bugün sona erecek.
-
@adolf-stalin o saydığınız 3 kurum da 90 üstü kapattı. burası 80'le kapattı. yani çok düşük bir ihtimal hem bunu hem diğerlerini aynı anda bekleyen olması. yds 70 istediği için de yds puanı 70 olup kaymakamlıkta mülakata kalan biri yoktur bence
-
@islimbot dediklerinizin hepsi var hocam
-
@fg94 kaymakamlık da mı? siz bir istisnasınız o halde ayrıca maaşaallah diyelim. önünüz açık. sizin elbet biri olur