2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@yorgun Benim de mülakatımdan umudum yok lakin olumlu/olumsuz bir an önce açıklanması iyi olur. Yolumuza kafamızda soru işaretleri olmadan bakarız hocam.
-
@ekeblad, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@ttolga3 hangi bölüm hocam ?
mühendislik
-
@islimbot, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@ttolga3 gelenlere yoklama yapmıştı. Gelenler olmasın o işaretliler
hayır hocam bizim gruptan gelmeyen bir kişinin isminin yanında işaret vardı ordan vardım bu sonuca çağıranların yarısı gelmedi diyemem o abartı olur ama rahat 6-7 kişi gelmemiştir 40kişinin içinde çok iyi bi rakam bence
-
Kurumu arayıp ulaşabilen var mı?
-
@hegia-sophia dün aradım, değerlendirmeler devam etmekte,tarih konusunda bilgi veremiyoruz denildi bana.
-
Gvs'yi soramadım dün, sizce gvs yapılıp mı açıklanır yoksa önce açıklanır sonra mı gvs'ler yapılır?
-
@yorgun hiç fikrim yok hocam
-
Gvs için evrak vermedim hocam, açıklanacak eğer olumlu olusa sonra evrak vereceğiz sonra beklemeye devam
-
her yorum yazıldığında açıklandı sanmak
-
@ekeblad Burası o kadar uzun sürmez gibi hocam.. Alım yaptıkları sayı epey az
-
@öğrenci, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Gvs için evrak vermedim hocam, açıklanacak eğer olumlu olusa sonra evrak vereceğiz sonra beklemeye devam
ayrı evrak istemediler ama başvuru formundaki bilgilerle de başlatamazlar mı güvenlik soruşturmasını yoksa illa güvenlik soruşturması formu mu lazım
-
@ttolga3 Ben belge verilmesi gerek diye biliyorum hocam. Zaten önce mülakatlar açıklanır daha sonra gvsyapılır. Tbmm ve 1-2 kurum da uygulama farklı oluyor sadece..Onlarda önce gvs yapılıyor sonra mülakat.
-
Burayı 1 puanla kaciran bir kardeşiniz olarak belirtmek isterim gvs vermediyseniz açıklanması daha erken olacaktır kazananlardan gvs istenir sonra 2 ay onun olmasını bekler öyle ise başlarsınız. Ne kadar sürer bilmiyorum ama gvs istemediyse max 1.5 aydir. Genelde bu kadar sürmez 20 25 güne açıklanır. Hakkinizda hayırlısı arkadaşlar.
-
@ceks74 teşekkürler hocam sağolun, sizin de hakkınızda hayırlısı olsun.
-
bilgiler için teşekkürler arkadaşlar ay sonuna doğru açıklanır o vakit
-
arkadaşlar ben biraz önce aradım kurumu mülakat sonuçları için net tarih veremiyoruz komisyon değerlendirmesi devam ediyor dediler, güvenlik soruşturmasını sordum mülakat sonuçları açıklandıktan sonra yapılacak dediler bilginiz olsun
-
@lawyer1 ıhıııııııııhıhıhıhıhı
-
Kurumlar neyi değerlendiriyor acaba böyle uzun uzuuunn:)
-
Şimdi pttye evrakları verdim, inşallah tez zamanda açıklarlar
-
@hegia-sophia niçin evrak verdiniz hocam