2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Diplomanın kurumca onaylanmış örneği nasıl oluyor, üniversiteden mi alacağız yoksa e devlet mezuniyet belgesi yeterli olur mu?
-
@alageyik08 hocam üniversitenizden diploma fotokopinizi aslı gibidir ibaresi konuluyor kastettikleri odur.
-
@fg94 Teşekkürler.
-
arkadaşlar ekstra bir fotoğrafı forma yapıştırdınız mı yoksa sadece 3 vesikalık ilişik edip mi bıraktınız?
Bazen bu tarz formlarda yapıştırmamız daha hayırlı oluyor da bilemedim?
-
E devletten alınan mezuniyet belgesi geçerli mi arkadaşlar soran var mı?
-
@wasp61 simdi hocam benim p33 puanim 84 siralama 1700 lerde. Hangimiz daha avantajliyiz bu durumda?
-
@foucault hocam sorunuzun cevabini buldunuz mu?
-
@sinek ama 2017 puanim
-
Yds 87,5 kpss 74 civari. Umudum olmamasina ragmen basvurucam ama forumda konusulan gibi cok yuksek kapatacagini sanmiyorum.
Naklen alima gelir uzmanlarini ekleseler daha makbule gecerdi. Merkez uzmani neden gecsin gelecegi belli olmayan bi kuruma.
-
@sinek yoksa bilgisayardan mi yapistiracaz hocam ? Hani resim olarak ?
-
Arkadaslar kurumu aradim. E devletten alinan mesuniyet belgesi gecerli oluyor. Ayrica foto bolumune ister elektronik ortamda istersenizde elle fotograf yapistirabilirsiniz dediler
-
@sinek yok hocam. bilgisayardan yapıştırılcağını sanmıyorum sonuçta çıktısını alıp ıslak imzalayacağımız bir form. hatta hiç yapıştırmamıza bile gerek olmayabilir bence ama en kötü çıktıyı alıp konulabilir foto diye düşünüyorum. en kötü ben bir fotoyu forma koyacağım sonra 3 tane ilişik yapacağım forma bakalım. yanlışsam tecrübelia arkadaşlar düzeltirse sevinirim
-
@sinek ben cevap yazarken siz kurumu aramışsınız bile. eyvallah hocam
-
Hic yoktan sevaba girdim wordden yapistirin arkadaslar resim bosa gitmesin. Para bunlar para hep masraf
-
@alpersalpers gelecegi olmayan bir kurumdan kastiniz Kvkk mi ?
-
-
@sinek gelecegi olmayan degil, belli olmayan diyorum. Vergi mufettisi olsam yeni acilan bi kuruma gecmeyi dusunmem ama gelir uzmani olunca hic tereddut etmiyorum.
-
İsteyen arkadaşlar gruba katılabilir ve isminin yanında grup simgesi çıkabilir. Eğer gruba katıldığınız halde çıkmıyorsa profilden düzenleye gelip orada doğum tarihi kutucuğu altında grup başlığı kutucuğu var. oradan seçebilirsiniz
-
@alpersalpers yeni kurulan bir kurumun geleceği olup olmaması hemen anlaşılmaz bence. en az 5-6 sene geçmelidir
-
Katildim