2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@fg94 aynen hocam YDS varsa kesin başvurun. Bu gözler hazine müsteşarlığı mi uzman yrd mi neydi P42 de 82 ye kadar düştüğünü gördü. Bu arada YDS yok diye basvurmayacagimi düşünüyordum. Bu kurumların ilk önce şartları da YDS var mı diye bakıyorum varsa puan türüne hiç bakmıyordum.simdi baktım benim 33 38 puan turum yokmus bile , çeko kamu oturumuna girmedim bu sene
-
@otuzyılsavaşı aynı fikirdeyim 1 yıl içinde istemiş olsa dahi yaparım ancak dediğiniz gibi alan ile yapılmıyor yapamadm. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@falanfilan yds var. Ben de iktisat mezunuyum u.i kamu yönetimi oturumuna arkadaşımın ısrarıyla girmiştim , 12 kamu netine 84 gelmiş iyi ki girmişim diyorum şimdi . İnşallah biraz düşük kapatır
-
@fg94 bence gelir, 2017 2018 önünüzde olanlar muhtemelen aynı kişilerdir. İnşallah nasip olur hocam size başarılar dilerim. Kolay gelsin
-
@falanfilan teşekkürler size de
-
arkadaşlar kurumun sitesinde 31/Ağustos/2018 tarihli ilanında naklen atama yapılacaktır diyor ve istenilen belgelerde kpss sonuç belgesi de yazmıyor , yani biz başvuru yapamayacak mıyız ?
-
@musgrave06 hocam o naklen uzman alım ilanı. Bizim ilan farklı. kvkk’nın Web sitesinde duyurular kısmında bizim ilan da var.
-
Arkadaslar yuksek YDS var bende (A) ama ama P38 de tam tersi dusuk baya .. ne derseniz ? Deneyim mi sansimi ? Tecrubeli arkadaslarin fikirleri onemli
-
@foucault başvurdun diye pişman olacak değilsin ya başvur hocam gelirse hazırlanırsın
-
Diplomanın aslı derken neyi kastediyorlar bilen var mı acaba? Ben de yalnız geçici mezuniyet var.
-
@hadleybull ben arayip sordum e devlet mezuniyet belgesi olur mu diye olur dedi. Ama diploma olursa daha iyi olur dedi. Kazanamazsak nasıl alcam falan filan dedim mezuniyet belgesi olur mu diye gene sordum. Olur dedi
-
@wasp61 e devlet çıktısı kabul ediliyorsa iyi, ben de arayıp bi teyit ettireyim hocam.
-
300 kusur sıralamayla YDS olmadığı için ben de basvuramiyorum YDS artık şart oldu
-
Arkadaşlar yds için ben online ders almıştım r.hocadan 2 saat video sürüyor 2 saat de ödev sürüyor günlük 4 saat çalışma ile ilkbahar ydsde 70'i geçmek gayet mümkün. Yüksek puanlı arkadaşlar nacizane tavsiyem bugün başlasanız bile geç kalmış olmazsınız.
-
Yds çalışayım diyorum valla belirsizlik tasarruf zihniyetinin sadece ibf üzerinden yürütülmesi yds ye de emek zamn ve para harcamak da ne kadar mantıklı diye düşmekten kendimi alamıyorum.
-
2017&2018 KPSS A puanlarının geçerli olması, minimum 70 puan dil şartı ve İİBF için bölüm ayrımı yapılmamışken, İİBF kategorisi için Sizce kaça kadar düşme ihtimali var acaba?
-
Sınav klasik mi ya da çoktan seçmeli mi? Bilen var mı acaba?
-
-
@paretowilfredo hocam kurum sınavları puanlarla iç içe olduğunuz için bu konularda uzmanlaştığınızı düşünüyorum bir çok arkadaş da benim soracağım soruyu soruyor ve merak ediyor sizin tahmininiz kaç puana kadar düşer ?
-
Sınav "yazılı" yazıyo. Ama klasik mi test mi göremedim. Bilen arkadaşım bilgi verebilir mi?