2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Ben sınav ücretini gişeden yatırdım açıklamaya iibf siyasal bilimler işletme iktisat diye yazdırdım sınav ilanındaki gibi dekonta sığıyor haberiniz olsun
-
@marigold evet Kızılay şubesinden yatırdım bugün onlar da kendilerine göre kısaltma yapıyor zaten bu arada bi sıkıntı olmadı.
-
@gölkentli tamamdır hocam çok sağolun
-
ben ilandakini direkt kopyaladım yapıştırdım ,yazmadım bile sıkıntı olur diye .Bu arada ne çok konu varmış arkadaşlar ya
-
Personel yönetimi ile ilgili nerden çalışabiliriz ?
-
@fg94 halkbank şubeye gittim 42 TL havale ücreti istendi
-
@marigold onları Allaha havale etseydiniz hocam ben de yatırdım ücret istenmedi.
-
Ben bu sınavda mevzuat ve uygulama kısmının belirleyici olacağını düşünüyorum arkadaşlar ihmal etmeyin derim
-
@yağmur1223 Yatırmadım tabi..Ama nasıl bir şey bu anlamış değilim açıkçası. Aynı bankanın farklı şubelerinde farklı işlem ücretleri uygulamak. Hatta birinden alıp ötekinden almamak.
-
@yağmur1223 nereden çalışıyorsunuz bu kısıma?
-
Yatıran herkeste "Sayın X Banka Ödemesi Beklenmektedir." ibaresi mi çıkıyor halen?
-
@islimbot evet sanırım 11 inde düzelecek
-
@chia87 Sakarya Üniversitesinin İnsan Kaynakları Yönetimi diye 33 sayfalik bir pdf vardı nette onu indirdim bi göz gezdireyim diye. hiç olmassa teorik bilgileri , modelleri filan içeriyor zor sormazlar diye düşünüyor sorsalar bu teori ve modelleri sorarlar benim şahsi kanaatim
-
@gölkentli tesekkürler cevap için.sınavda hersey tam bir muallak
-
@arven16 hocam kurumun sitesinde rehber kısmı var orada kanun, uluslararası düzenlemeler vs mevcut.
"Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve diğer düzenlemeler, kişisel verilerin korunması ile ilgili uluslararası mevzuat ve uygulamalar" burayı da doğrudan googledan arayınca pdf şeklinde kanunun uygulaması kısmı geliyor. kolaylıklar dilerim. -
@yağmur1223 teşekkür ederim, iyi çalışmalar
-
@marigold aynı bankanın farklı şubesi kafasına göre nası böyle iş yapıyor aklım almıyor
-
@yağmur1223 hocam 5 günde halledilcek gibi mi ?
-
@fg94 kendi kanunu 18 sayfa hocam, uluslararası düzenlemeler de 90küsür sayfa. halledilir yani.
-
@fg94 halledilir bence de kanun dili de basit anlaşılır hocam uygulama kısmı da öyle. Eğer imkanınız varsa şu ara kanuna en azından göz gezdirin derim. Son hafta da artık ne olursa hesabı,ben de aynı durumdayım