2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@bayke hocam her konudan eleyici soru gelebilir .ben en rahatının maliye olacağını düşünüyorum ama diğerleri kasabilir.
-
Arayacak olanlar emanetçi olacak mı diye de sorabilir mi? 120 dakikaysa 100 soru test olması garanti. Yanlış da genelde doğruları götürmez diye biliyorum kurum sınavlarında. Sayıştay'da bile götürmüyor. burada mı götürecek?
-
@marigold, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
20 soru sorulacak değil mi? 18 sayfalık kanun dışında neler var?
Uluslarası mevzuat yönetmelikler var
-
@islimbot arıyorum açan yok ama dediğiniz gibi 100 soru büyük ihtimal başka da malumat yok coğrafya filan olacak mı mesela kaç tane mat olur. Saçma sapan iş yapıyorlar bu kadarı da kişisel veriyor olmuyordur zannımca:) emanetci bana da lazim olacak öğrenen lütfen paylaşsın burdan
-
tahminimce 100 soru olur, yanlış doğruyu götürmez.
-
Giriş belgesini alayım dedim 2 sayfa çıktı
-
@kaanufuk25 aynı şekilde hocam giriş belgesi banada 2 sayfa çıktı
-
ben ayarlardan boyutunu küçültüp tek sayfa halinde çıkarttım.
-
Giriş belgesini gereksiz uzun tutmuşlar. Ben de arkalı önlü tek sayfa şeklinde çıkarttırmayı düşünüyorum.
-
google tarayıcı kullananlar için sağ üstteki ayar sekmesinden yazdıra basın orada solda bir menü açılacak daha fazla ayar deyip ölçekle oynayın 72 de tam sığıyor. ben çıkarttım bugün tek sayfada.
-
Kurum acemiliklerle dolu ,düzenleyici denetleyici kuruluş namına hiç bi belirtisi yok.Başvuru belgesi teslim etmeye gittiğimde 2 daire başkanı Çubukta aldıkları domates tarlasında bahsediyorlardı..İnşallah Merkez ya da Rekabet olurda hiç uğraşmayız burayla
-
@akademili Kurumları bu kadar çabuk kötülemeye anlam veremiyorum.. İnsanlar bir iki dk sohbet etmiş olamaz mı? Nasıl bir belirti bekliyodunuz acaba ki işleyen süreç rekabetten çok da farklı değil...
-
ne güzel en azından bi aktiviteden ,sosyallikle alakalı bi aktiviteden bahsediyorlar .Maliye de dönen, vd lerde dönen muhabbetleri duysan ağzın açık kalır .Adamlar daha kpss yi bilmiyor kapese diyorlar .Hocam o ciddiyeti maalesef hiçbir yerde bulamayacaksın .bunu ancak sen sağlarsın
-
@beyhude Eleştirilecek şeyleri eleştirmek lazım ,iki tane sakallı adamın kapı önünde kahkaha ata ata bu muhabbeti etmesi eleştiriye gayet açıktır.Durduk yere neden eleştirelim ? Ayrıca rekabet ve Merkez de staj yaptım ben.İnsanlar arasında ki muhabbetleri duysaydınız sizde bana hak verirdiniz..Siz herhalde kesin içerdesiniz anlamsız yere savunduğunuza göre ?
-
Uluslararası mevzuata dair sadece uygulama rehberindeki uluslararası düzenlemeler ve ayrı birkaç sayfalık bi dosya buldum kurumun sitesinde. Gözüme biraz az geldi bu kadar mı bişeyleri gözden mi kaçırdım acaba arkadaşlar?
-
@akademili Sizin için birilerini savunmanın ön şartı onların içinde,tarafında olmak demek ki ama ben öyle biri değilim. İnşallah gönlünüzden geçeni kazanırsınız hocam.
-
@fg94 Ben uygulamayla ilgili 94 syflık bir şey buldum. O dahil mi baktıklarınıza?
-
@beyhude 94 sayfa olan hangisi ben bulamadım onu 147 sayfalık birşey buldum ekler dahil
-
@beyhude hocam benim bulduğum uygulama rehberi 147 sayfa ilk 20 sayfası uluslararası arası düzenlemeler. Bir de ulusal ve uluslararası alanda kvk dair duyulan ihtiyaç diye bi dosya var 8 sayfa galiba. Uluslararası geçenler bunlardı
-
@akademili girme kardeşim sınava o zaman niye dertleniyosun