2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@ekeblad ona bende çalışmadım cünkü tam bi kaynak bulamadım.ama zaten onladar cok konu varki herkes hepsine çalışmamıştır inşallah
-
@mavkav hocam sizin puan kaç?
-
@chia87 personel yönetimi ders notu yazınca insan kaynakları bölümünün notu çıkıyor.o da kocaman bölüm 2 soru için ona nasıl çalışayım .bilmiyorum çoğu kişi çoğu şeye çalışmıştır bence ...
-
@gölkentli zaman kısıtlı olduğundan çok üstünde durma şansım yok ama teşekkür ederim bilgi için
-
@merve2655 önemli değil. ben de yarın gün boyu maliye calisacam genel bi tekrar unuttuğun yerleri okur geçerim olduğu kadar, personel yonetimine bakmadım ama zor geleceğini zannetmiyorum
-
Arayıp, ulaşan sorular hakkında bilgi alabilen oldu mu acaba?
@gölkentli siz arıyordunuz sanırım Hocam bir sonuç alabildiniz mi? -
@marigold başkan ben aradım cevap veren yoktu bi kaç sonra bi daha uğraşmadım sadece 100 olduğu kesin kurumdan hazırlayan birine sormuşlar onun haricinde malumat yok maalesef olsa paylaşırdim
-
@gölkentli bana da personel yönetimi ve uluslararası kolay olacakmış gibi geliyo ama bakalım artık bundan sonrası nasip
-
ya bu mevzuattan 20 soru nası çıkacak ben anlamıyorum çok yorum ağırlıklı gibi sadece bana mı öyle geliyor
-
@fg94 sorarlar hocam sorarlar öyle bir sorarlar ki kalırız far görmüş tavşan gibi.
-
@hegia-sophia uluslararası düzenlemelerin yürürlüğe giriş tarihlerini mi sorcaklar napcaklar vallahi hepsinin açıklaması bi cümle çıldırcam hocam
-
@fg94 kafadan 20 soru soracaklar desek , evet makul sorabilirler
-
@hegia-sophia geçen sene sınava hazırlanan bi arkadaşım böbreğimin birini versem de ömür boyu sınava girmeden bi yerlere yerleşsem demişti o noktaya nası geldiğini şuan anlıyorum her cümleden çıkabilir diye çalışmak gerek o zaman kolay gelsin
-
@fg94 hocam mevzuata nereden bakıyorsunuz ? Ben bir şeyler buldum ama kanunla aynı fark göremedim ?
-
@akademili hocam ben kvkk'na ilişkin uygulama rehberi isimli dosyadan çalışıyorum orda kanun dahil genel olarak tüm düzenlemeler toplu halde kapsamlı şekilde var
-
@fg94 çok teşekkürler
-
deneyimlerimi yazayım o zaman zamanında il göç e girdim orda da mevzuat var dedim ne soracaklar yeaaa kanunu okuyum geçiyim.yine ben çalışmışım millet hiç bakmamış bi çıktılar keşke mevzuat çalışsaydık .adamlar o yeni kanundan kaç soru sordular .sonra kırsal kalkınmaya girdim .orda da mevzuat var .kaç tane kanun var .sitenin tamamını okudum felan .neyse sınava bi girdim hiç bilmediğim görmediğim şeyler .nerden buldunuz nerden ettiniz .yani buluyorlar arkadaşlar .ve bence mevzuatı kurum hazırlar .kurum da bunun uygulamasını yaptığı için hiç zorlanacaklarını sanmıyorum .hepimizde iktisat maliye hukuk mevzuat var ve tarih de var sayıyorum .bizi ayıracak kısım gy,uluslar, tdp,siyasi tarih ve personel yönetimi olacak.bizi ayıracak olan kısım uluslar olacak bence .ki 2.yapılan il göç sınavında da böyle olmuştu .sınavı Ankara Üniversitesi yapmıştı .herkes uluslar kamu yönetiminde dökülmüştü .
-
@ekeblad bende aynı seyi düşünüyorum ve bu yüzden ilk 40 çoğunluğu uluslarası mezunları olacak gibi.70 i gecen dese biraz umudum okacaktı ama ilk 40 demesi bu kadar farklı konular için korkutuyo
-
@ekeblad bir de kırsal kalkınmanın sınavını meb yapmıstı ve cok kalitesiz bir sınavdı.Sonra zaten çan yapmak zorunda kaldılar. Üniversitenin hazırladıkları daha kaliteli bir sınav olur diye düşünüyorum
-
evet meb yapmıştı ve ben sınavdan hiçbir şey anlamadım .ilk il göç gazi yapmıştı o güzeldi.sonra ankara üniveristesine yaptırdılar .onda 70 i geçen sınava kaldı .ya ben uluslar mezunuyum ama tarih öyle nankör ki.bizim asya pasifik ,balkanlar gibi derslerimiz vardı.hem de 2 dönem ama sorun hiçbir şey hatırlamam .yeni mezunsa evet avantajlı ama diğer türlü sizden bi farkım yok .kimsenin yoktur bence