2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@falcon9 Sizde üniversite yani YBÜ direkt bir kılavuz hazırlamış zaten muhtemelen o nedenle bu kadar özenli oldu. Şansa gireceğiz o zaman hayırlısı. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
-
elim ayağıma dolaştı resmen ,sandım dün açıklandı ve para yatıramadım .hafta sonu sonuç mu açıklanır .ben de 86 yla hak kazandım arkadaşlar .puan için söylüyorum .benim için liste açıklanmaması iyi oldu sizin için kötü olabilir.çalıştığım için herkes soruyordu çünkü ...
-
Arkadaşlar dip nokta olarak referans benim puan sanırım. 80,50 ile "Banka Ödemesi Beklenmektedir." sonucunu aldım.
-
Arkadaşlar, verilen hesap numarasına para yatırırken EFT/Havele ücreti alınıyor mu?
-
@marigold ziraat banaksından eft yaptım almadı
-
@marigold
Ben vakıf müşteri/maaş hesabından eft yaptım 0,22 krş alıyo işlemlerde zaten -
@ekeblad dostum mobile den mi yaptın alıcının ismi kısmına ne yazmak gerekiyor ?
-
@gölkentli TAMAMINI ALMADI ben de kısaltarak yazdım .ilanda belirtmiş ya işte yıldırım beyazıt üni.döner sermaye felan diyo onu kısaltıp yazdım çünkü tamamını almadı
-
@ekeblad ben de mobilden yatırdım ama ilandaki Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Döner Sermaye kısmını kopyala yağıştır yapınca sadece Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Si çıktı ama eft kabul etti.
-
@ekeblad anladım normalde yanlış girilince (ben soy isim girmemistim) Eft gerçekleşmiyor. bi defa başıma geldi para askıda kaldı sonra geri iade ettiler hesaba.
-
@islimbot yani isim çok uzun
-
@islimbot maile makbuz geldiyse sorun yok
-
@gölkentli malime makbuz gelmedi ama hesap hareketlerinde görünüyor
-
@islimbot ben ybu aradım durum ilgili sekreter ben onu öğreneyim 20 dakika içinde tekrar ara dedi
-
@islimbot sekreter aramış yetkili birimi Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü yaz dedi sığmazsa Döner sermaye kısmına kadar yaz dedi sıkıntı olmaz herhalde arkadaşlar öyle bilgilendirdi beni dedi
-
@gölkentli ben kısaltarak yaptım az önce yukarıda yazıldığı gibi bir şey olur mu acaba?
-
@cclark hocam ben şimdi yaptım hesaba ulaşılıyor netice de sorun olacağını düşünmüyorum.
-
@cclark Yani duyurular kısmına maglum isim yazılmış bi sorun olsa bile benimkine olur sizin olmustur bence içiniz rahat olsun
-
Arkadaşlar sınav klasik şekilde mi olacak test şeklinde mi?
-
@gölkentli ben de kısaltarak yazdım ama... arasak mı bi