24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
Link geldikten sonra açıklanması bile uzun sürüyor nasıl bir sınavsa...
-
@theinnerfish KArdeşim çok katılımlı bir sınavdı. O yönden normal az kaldı sabır ben de heyecanlandım iyice sizler için
-
@paretowilfredo yakındır derken?sizi yakalamışken mayıs idari hakimlik duyumu sorayım
-
ümidi kestiğim anda gelen canlanma ben kahve sigara yapıyorum dostlar mevzu benim sanırım bu bahtsız bedevilikle sizleri de engellememek için bir saat takibi bırakıyorum
-
@ptriot Kardeşim yakında netleşir. Ama olumluya yakın haberler onu diyeyim.
-
@paretowilfredo hocam kaymakamlık hakkında duyumunuz var mı ? Ne zaman açıklanır dersiniz ?
-
@Zach Bir bilgi yok kardeşim henüz. Sordum hakimlikle beraber. Gelirse paylaşacağım inşallah
-
@paretowilfredo 2017 linklerini nereden gördünüz bi türlü bulamadım.
-
@yemre6606 http://www.osym.gov.tr/TR,12939/2017.html "39"u 40-41-42 olarak değiştir. 43 denersen hata verir. Oradan anlıyoruz.
-
@theinnerfish 4 link varsa geliyor demek dimi ? en geç 2 saate gelir o zaman.
-
niye açıklanmıyor hala?
-
55 000 sonuç yükleniyor halen
-
@paretowilfredo manuel olarak tek tek girilmez heralde o kadar sınav ücreti yatırıyoruz füze yollamaları lazımdı
-
@mr.aday mantıklı kardeşim ama tek tek düzeltilmesi gereken şeyler var bir anda yüklesen dahi sonuç sisteminin bi test edilmesi sorun olmadığından emin olunması gerek. Bilgisayar bir yere kadar insan eline mahkum halen
-
yavaş yavaş canımızı alacaklar
-
@FC-Real-GDP Kardeşim sınavların gazeteden listelendiği günleri düşünün şükredelim
-
@theinnerfish kardeşim teşekkürler ilgin için ama ben buraya giriyorum. Ama 39 dediğini göremedim. Neyse herkesin derdi beklentisi var. Bi de benimle uğraşmayın. Allah hayırlısı versin herkese
-
@yemre6606 Ne uğraşması, sorunuza yanıt olsun maksadıyla yazdım.
-
@theinnerfish allah razı olsun. Ösym sitesi değiştiğinden hep bunlar.
-
bugün de açıklanmazsa kafayı yiyeceğiz