Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@pmprofx bende merkezde böyle olmuştum.Ama alışınca geçiyor hocam sakin...
-
bu iş benim kaderimde yok sanırım. havlu mu atmalıyım devam mı etmeliyim bilmiyorum. kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kazanan arkadaşların çoğu MGK'da mülakata katılmaya hak kazanan kişiler, onlar için burası öncelikli ise en kısa sürede feragat edersiniz umarım
-
Mgk dan feragat bekliyoruz hassasiyetli davranalım lütfen
-
Puanımızı öğrenebilecek miyiz ?
-
Yaklaşık 10 kişi her iki listede de yer alıyor, kazananlar eğer Rekabet Kurumu’nda karar kılarsanız lütfen MGK’yı arayıp durumu bildirin. Yedek belirlenmeyeceği için kimsenin hakkına da girmemiş olursunuz.
-
Mgk mülakat listesinde olan 8 asil arkadaşimiz umarim duyarli davranip Mgk yi bilgilendirir, feragat eder, mgk da yedek olmayacağı icin bos yere kadroyu yakmayalim elbet birinin nasibidir lutfen duyarli olalim arkadaşlar
-
Kim ne derse desin! Liyakat hiç bir kurumda yok. Tamamen TORPİL!!! Nokta. Kazanan arkadaşalrı da gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum! Haram olsun hakkım!
-
@frustration hocam böyle söyleyerek kazanmış olan bizlere de ayıp etmiş oluyorsunuz bence. Buraya 96 puanla başvurdum. Bilerek ve isteyerek hiçbir referans peşinde koşmadım. Rekabet kurumuna o anlamda güveniyordum ve oldu. Haksızlık ediyorsunuz...
-
@frustration mülakata giren her 4 kişiden 3'ü torpilim yoktu kazanamadım derse kazanan torpille kazanıyor algısı yaratılır. Normalde torpili olmayan torpilsiz olmaz diye torpil arayışına girer. amaç bu mu yani?
-
Arkadaşlar kazananlardan illaki Rtuke başvuru yapanlar olmuştur.Rtuku arayıp başvurunuzu geri çektiğinizi de bildirirseniz ne güzel olur.Tabii orayı istiyorum diyorsanız o ayrı..:)
-
Her kaybeden de kendisini en liyakatli aday sanıyor. Listede olan kişilerin kpss puanı en kötü 92 93. Üstelik bir çoğunun da ydssi var. Ben de ilk elenişimde öyle hissetmiştim o yüzden kızmıyorum kimseye.. Mülakata girdiğim kurumlara yarın arayıp durumu bildireceğim, hak kazandığım mülakatlara da belge teslim etmeyeceğim. Kazanan herkese hayırlı olsun, kazanamayan arkadaşların da yolları bahtları açık olsun.
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun . Bende mülakatta elenenlerdenim ancak yazılı sınav puanlarımız açıklanmıyor mülakat puanlarımız açıklanmıyor ben yazılı sınavda herseyi ayrıntısina kadar girerek yazdığımı sonucta yüksek bir sıradan mülakata kaldıgımı dününüyordum. Mülakatta kaç puan aldım da elendim ya da yazılı da kaçıncı sıradaydım bunu bilmek hakkım ve herkesin hakkı hepimizin bu konunun üzerinde durması gerektiğıni düsünüyorum.
-
Kazanan arkadaşlar Rtük e başvurduysanız feragat isteyebilir misiniz bizlerede umut doğabilir
-
-
@bluephantom çok teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar geçen sene yedek kaça kadar geldi bilgisi olan var mı? Ya da gitmeyecek olan veya şurayı kazanırsam rekabete gitmem diyen birisi?
Ayrıca MGK bekleyen arkadaşlar için minik bir müjde pttyi kazandığım için mülakata gitmedim.
-
@jszz hocam ptt deki işiniz hayırlı olsun. Burasinin yedege kalacağını sanmam ama bi Kaymakamlık mevzusu var ki ikisini kazanacak olan biri oldugunu pek sanmam,bir de Merkez var ama onda feragat eden etmistir diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun belki başka arqskadaslar daha umut verici bilgi biliyordur
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Bizimde bizatihi tanıdığımız dostlarımız sizlerin üstadları olacak. Sizin adınıza şimdiden her anlamda çok güzel bir kuruma atandığınızı söyleyebilirim. Sakın ola üstadları da düşünmeyin, o konuda ty forumda yer alanlara kesinlikle torpil var. Eğer bu torpilli hissedemezseniz söyleyin biz kesinlikle ayarlarız.
Kazanamayanlar içinde söyleyeceğimiz şey: Hedefleriniz için bir adım daha yol aldınız. Aslında belli bir tarihte mülakatını kazanacağınız sınava bir sınav daha yaklaştınız. Çok zor biliyorum ama bu potansiyel ve kapasite ile kimsenin önünüze engel koyamayacağını unutmayın. Biz bu ty forumda kimleri, neleri gördük? Hepsi şu an çok iyi yerdeler.
-
@kara aynen öyle... cimer ile yazılı ve sözlü sınav sonuçlarını gösterir evrakların onaylı suretlerini isteyin.