Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@akademili saolun hocam sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallah
-
benden hiç ümit yok ama bir arkadaşım yedeklere ümitlenmiş var mıdır bilindik feragat edecek olan ?
-
Arkadaşlar kazananların irtibat halinde olması için kurulmuş bi watsap grubu var mı?
-
@wicksell bildiğim kadarıyla yok ama sizi de dahil ettiğimizde forumdan kazanan 5 kişi oluyoruz haberleşebiliriz
-
@fg94 bence iyi olabilir bir süre beraber aynı eğitimleri alacağız zaten
-
https://sinavbasvuru.rekabet.gov.tr/Hesabim/Giris sınav puanlarını yazmışlar bakabilirsiniz
-
Bakabilen var mı? Hata veriyor sisteme girmeye çalışırken.
-
@tequila ben simdi baktim hocam. Yazili ortalamasi ve mulakat puani yaziyor. Nihai listenin oldugu sayfanin en altina da link eklemisler oradan deneyin isterseniz.
-
bakınca ayrı bir üzüldüm. insan yedek olunca en ince hesapları düşünüyor. taa yazılı sınavdaki binom sorusuna kadar düşündüm acaba yapsam girer miydim diye. giren arkadaşları tekrar tebrik ederim. önümdeki mülakatları geçemezsem seneye tekrar rk mülakatında olacağımı biliyorum. o zamana kadar elveda güzel kurum. rtük mülakatına gittiğimde yanına gelip bir sigara yakacağım.
-
Arkadaşlar kazananlar arasında guy ya da dguy mülakatı bekleyen var mıydı? Bilgilendirirseniz teşekkür ederim
-
@zse, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
@tequila ben simdi baktim hocam. Yazili ortalamasi ve mulakat puani yaziyor. Nihai listenin oldugu sayfanin en altina da link eklemisler oradan deneyin isterseniz.
Teşekkür ederim hocam ben de baktım şimdi. Kazanan arkadaşlara tekrar tebrikler
-
@friedman94, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
https://sinavbasvuru.rekabet.gov.tr/Hesabim/Giris sınav puanlarını yazmışlar bakabilirsiniz
Mülakata kalamayanlar da görebiliyor mu sınav puanlarını?
-
@nihilus evet görebilirsiniz
-
@nihilus ben göremedim sadece başvuruldu yazıyor başka seçenek çıkmıyor
-
Tüm adayların puanlarinı göremiyor muyuz ?
-
Yazılı Puan 88,34
Sözlü puan 64sırası ile %60 ve %40 ort alınınca 78,6 ediyor. Ama sonuç başarısız :s Sebebi mülakat puanının 65 yerine 64 olması mı?
-
@mrtt hocam ben sisteme girdim ama yazılı sınav sonuçlarıma ulaşamıyorum nereden bakılıyor?
Çok geçmiş olsun ayrıca hocam -
@gençişsiz Mülakata kalamayanlarda gözükmüyor sanırım. Bende de gözükmüyor.
-
@alageyik08 teşekkür ederim hocam ben de kalamadım mülakata ama insan yine de sınavı nerede kaybettiğini görmek istiyor.
-
@gençişsiz mulakata kalamayan bir arkadaşım Cimer e yazarak oradan tüm puanlarını öğrenmisti merak ediyosanız deneyebilirsiniz